geometr Posted December 11, 2023 Report Posted December 11, 2023 Tak proč myslíš, že to tam vylepili? Už maj těch harantů plný zuby a chtěj si vorazit
shaggy Posted December 11, 2023 Report Posted December 11, 2023 U nás ve školce neponechali nic náhodě a dárky rodičům připravili s předstihem F59D456E-0AE8-4773-803E-793A7F5DEA61.heicKurna... u nas len sarlach...Normalne som musel pozriet slovnik spala = sarlach
African Posted December 11, 2023 Report Posted December 11, 2023 před 55 minutami, geometr napsal: Tak proč myslíš, že to tam vylepili? Už maj těch harantů plný zuby a chtěj si vorazit
Prochy68 Posted December 11, 2023 Report Posted December 11, 2023 Kolem Vánoc u nás běžná praxe když jsem měl ještě malé děti.
Xenomorfus Posted December 12, 2023 Report Posted December 12, 2023 Hodne mne potesilo, ze slivovice se opravdu vydarila. Top model. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Bert Posted December 19, 2023 Report Posted December 19, 2023 Dnes mne jednoznačně potěšila zpráva ze serveru garaz.cz. Titulek zněl: Nové policejní kodiaqy se naučily speciální bourací manévr. Pronásledovaný nemá šanci. Osobně mi to přijde jako skvělý nápad na využití umělé inteligence. Vypadá to, že konstruktéři Kodiaqů určených pro Policii ČR si uvědomili, co za kokoty tyhle auta řídí, a celou realizaci raději svěřili autu, a nikoli policajtovi. Palec hore!
Duke650 Posted December 19, 2023 Report Posted December 19, 2023 Pokud na to máte žaludek... čtěte https://www.kverulant.org/cases/nasilne-policejni-zastavovani-vozidel-s-trubkovym-ramem-na-cyklisty/
African Posted December 20, 2023 Report Posted December 20, 2023 Zazimoval jsem kancelář a uvidím ji až příští rok Akorát to nadšení trochu kazí pocit z počasí, máme zamluvené nějaké hory přes svátky a jsem z toho volajaký zmatený...chčije a chčije, mráz v nedohlednu
Duke650 Posted December 20, 2023 Report Posted December 20, 2023 Zatím to dám sem a po 6-8 měsících do vlákna "kdo čím jezdí" .... Předčasný Ježíšek v podobě last minute objednávky Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
African Posted December 20, 2023 Report Posted December 20, 2023 před 26 minutami, Duke650 napsal: Zatím to dám sem a po 6-8 měsících do vlákna "kdo čím jezdí" .... Předčasný Ježíšek v podobě last minute objednávky Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Wow, fajnový Ježíšek a super kára Osobně bych volil jinou barvu interiéru, ale to je vedlejší....jak se říká sto lidí, sto chutí a my dva jsme jak oheň a voda Teď trpět osm měsíců jak zvíře a na léto je doma
Duke650 Posted December 20, 2023 Report Posted December 20, 2023 (edited) Oheň a voda ne-e... spíše oheň ze dřeva a oheň z uhlí... Edited December 20, 2023 by Duke650
xbraj19 Posted December 20, 2023 Report Posted December 20, 2023 před 21 hodinami, Duke650 napsal: Pokud na to máte žaludek... čtěte https://www.kverulant.org/cases/nasilne-policejni-zastavovani-vozidel-s-trubkovym-ramem-na-cyklisty/ Nejvíc mě pobavilo "luxusní SUV" s "luxusní specifikací". Hned se cítím líp, když jezdím svou "luxusní" služební Octávií s "luxusním" koženým volantem
bohus76 Posted December 20, 2023 Report Posted December 20, 2023 před 4 hodinami, Duke650 napsal: Oheň a voda ne-e... spíše oheň ze dřeva a oheň z uhlí... Co to tam má za divný joystick?
childe Posted December 21, 2023 Report Posted December 21, 2023 před 12 hodinami, Duke650 napsal: Myslíš to skleněné dildo? To tam je za příplatek pro policistky, aby pak byly při jízdě klidnější
johny357 Posted December 21, 2023 Report Posted December 21, 2023 https://www.novinky.cz/clanek/cestovani-cesko-je-patou-nejstastnejsi-zemi-evropske-unie-vede-rakousko-40454964#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.web.nexttoart
Jiří Sedlák Posted December 22, 2023 Report Posted December 22, 2023 Dneska vlezu do Lidlu pro kachnu a v regálu stejná hodinkovnice jakou už mám. Tak jsem si koupil dárek k Vánocům.
African Posted December 22, 2023 Report Posted December 22, 2023 před 10 minutami, Jiří Sedlák napsal: Dneska vlezu do Lidlu pro kachnu a v regálu stejná hodinkovnice jakou už mám. Tak jsem si koupil dárek k Vánocům. A kachnu jsi zapomněl koupit, že? Já se vyhýbám už v tento čas všem obchodním domům, ale co čert nechtěl, musel jsem vyzvednout kameru v Datartu, protože by to Ježíšek do babyboxu už nestihl dodat. Potěšilo mě, aniž by mě mrdlo v kořenáči, že jsem prošel šílenými davy, odstál si dlohou frontu na výdej zboží a z podzemního parkoviště se mě podařilo dostat za plus mínus půl hodinu poskakování Takže poslední mise splněna, jsme ready a jako každý rok tradice, koupit zítra už jenom někde veku a sledovat z povzdálí válčící davy
Prochy68 Posted December 22, 2023 Report Posted December 22, 2023 (edited) @Jiří Sedlák A hned je zase co plnit Edited December 22, 2023 by Prochy68
Gustaf Posted December 22, 2023 Report Posted December 22, 2023 Před hodinou, African napsal: A kachnu jsi zapomněl koupit, že? Já se vyhýbám už v tento čas všem obchodním domům, ale co čert nechtěl, musel jsem vyzvednout kameru v Datartu, protože by to Ježíšek do babyboxu už nestihl dodat. Potěšilo mě, aniž by mě mrdlo v kořenáči, že jsem prošel šílenými davy, odstál si dlohou frontu na výdej zboží a z podzemního parkoviště se mě podařilo dostat za plus mínus půl hodinu poskakování Takže poslední mise splněna, jsme ready a jako každý rok tradice, koupit zítra už jenom někde veku a sledovat z povzdálí válčící davy Zapomněl si ješte...." otevřít si lahvinku "
Recommended Posts