kuncák7 Odesláno 26. července Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července před 6 hodinami, Gustaf napsal: @kuncák7to u toho okna musíš chvíli stát a čučet ven To už jsem zkoušel, nefunguje to . Ale tuším, že člověk montujíci okna by to opravil do dvou minut. Jen pak nebudu doma za Kinga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 26. července Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července před 10 minutami, kuncák7 napsal: To už jsem zkoušel, nefunguje to . Ale tuším, že člověk montujíci okna by to opravil do dvou minut. Jen pak nebudu doma za Kinga Co google, youtube? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. července Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července před 49 minutami, Prochy68 napsal: Co google, youtube? To já moc neumím pouzivat. Nějak to zvládnu, zkusím to odvodit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milda21 Odesláno 26. července Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července před 37 minutami, kuncák7 napsal: To já moc neumím pouzivat. Nějak to zvládnu, zkusím to odvodit. Není jenom okno jenom "vyskočené"? https://www.slovaktual.cz/clanky/co-delat-kdyz-kridlo-okna-vypadne-z-pantu/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. července Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července před 5 minutami, milda21 napsal: Není jenom okno jenom "vyskočené"? https://www.slovaktual.cz/clanky/co-delat-kdyz-kridlo-okna-vypadne-z-pantu/ Blizko, nejde na tu vetracku otevrit- jde jen otevřít cele nebo zavřít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 26. července Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července (upraveno) před 17 hodinami, kuncák7 napsal: Tak ještě by se takhle melo opravit okno- nejde otevřít na vetracku a ja za boha nemuzu přijít na to, která páčka preskocila blbe a je ze mě kutil Tim 10 cm pod klikou na hraně okna je páčka, která se při zavření musí sklopit o trn v protějším křídle. Jestli se nesklopí, je třeba inbusem u dolního pantu seřídit okno. https://www.dumazahrada.cz/clanek/spravne-serizeni-oken-neni-veda.html https://www.vekra.cz/radce/serizeni-oken-zdarma/ Upraveno 26. července uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 2. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 2. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna Gothic I. (remake) první video už blokace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 2. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna @Jehlan Gothic I a II byl naprostý nářez, který mě totálně vtáhl do svého děje. Rád na ty časy vzpomínám 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 3. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna Dnes sa nám pri bajkovom výjazde dostalo do cesty toto, celkom to zodvihlo náladu: 2 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 3. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna Parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 3. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna Dnes byly vůbec k vidění nádherné kousky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Vincent Odesláno 3. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna Nové nářadí od Knipex a Wera vše VDE a k tomu jeden kufr od Milwakkee. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 3. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna před 3 hodinami, wawrik napsal: Dnes sa nám pri bajkovom výjazde dostalo do cesty toto, celkom to zodvihlo náladu: Kdysi to měli v AAAA na prodej, pamatuju si ho, teda bez úprav... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 4. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna Svoj príspevok č. 1000 dám sem, pretože ma teší že môžem byť už viac ako 14 rokov súčasťou tejto komunity. Za ten čas som sa stihol oženiť, mať syna, trikrát sa presťahovať, trikrát zmeniť prácu, precestovať časť sveta a samozrejme vystriedať asi milión hodiniek Vždy ma to tu bavilo a stále baví, niekedy viac prispievať a niekedy len sledovať. Niekedy je to viac o hodinkách a inokedy zase o bicykloch, autách, motorkách a podobne. Je tu fajn komunita ľudí a celé mi to tu prirástlo k srdcu. V hodinkách som sa už asi našiel, po všetkom čo som mal, som zakotvil pri keramických GMT. Sú to pre mňa v mnohých ohľadoch ideálne hodinky a najviac ma na tom asi baví myšlienka, že tieto hodinky so mnou prežijú mnoho ďalších rokov a budú súčasťou mojich spomienok a zážitkov. Proste mať jedny skvelé hodinky s ktorými človek prepláva životom. P.S.: OWG zo mňa asi nebude, na oslavu 1000 príspevku a toho že ma chronomag tak baví som sa zapísal na limitku Vulcain a teším sa že logo tejto komunity budem môcť nosiť aj na zápästí. Cheers 2 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jabko12 Odesláno 4. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna Gratuluji:-), já jsem tady prakticky nováček, ale je to tu fajn:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna Za barákem nám přistálo na poli 49 čápů, co jsme s holkou spočítali To jsem v životě neviděl... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 4. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna @African Vzpomínám jak se v létě 2020 pomnožili hraboši a kolchozničtí bafuňáři se u "mikromanažera" přes média dožadovali ať jim plošně povolí lejt do polí Stutox. Naštěstí se i tehdy z Polska stihly vydat na jih hejna čápů, pár dní nabírali proteiny na další cestu a "problém s hraboši" kupodivu vyšuměl. Takže i Těm Vašim dlouhonohým krasavcům přejme ať cestou nenarazí na nějakého řepáka, odhodlaného spasit svět pomocí pytlů s jedem 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna před 8 hodinami, Radek124 napsal: @African Vzpomínám jak se v létě 2020 pomnožili hraboši a kolchozničtí bafuňáři se u "mikromanažera" přes média dožadovali ať jim plošně povolí lejt do polí Stutox. Naštěstí se i tehdy z Polska stihly vydat na jih hejna čápů, pár dní nabírali proteiny na další cestu a "problém s hraboši" kupodivu vyšuměl. Takže i Těm Vašim dlouhonohým krasavcům přejme ať cestou nenarazí na nějakého řepáka, odhodlaného spasit svět pomocí pytlů s jedem Přesně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 5. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna Frostie právě v soutěži Kde domov můj... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se