Jump to content

Recommended Posts

Posted

Potesil me rychlej termín na opravu/náhradu zubu- včera konzultace, dnes termin- takže pekelnej stres jen 23 hodin a maj tam hezky sestřičky 🤣. Horší je cena a to, ze jak jsem posera, tak mě tam veze manzelka🤣.

Posted

Tak hlavně aby i manželka docenila ty hezký sestřičky. A na prachy kašli, co dáváš do sebe, jsou smysluplně utracený prostředky.

Posted

@kuncák7 to bude dobry. Ackoli mne davali cep minulej tejden a nejak jsem si vcas nevzal prasek na bolest a ten vecer byl asi jeden z nejhorsich v mym zivote. Tak drzim palce 😁

Posted
před 2 hodinami, Americkej napsal:

Tak hlavně aby i manželka docenila ty hezký sestřičky. A na prachy kašli, co dáváš do sebe, jsou smysluplně utracený prostředky.

před 2 hodinami, warann napsal:

@kuncák7 to bude dobry. Ackoli mne davali cep minulej tejden a nejak jsem si vcas nevzal prasek na bolest a ten vecer byl asi jeden z nejhorsich v mym zivote. Tak drzim palce 😁

Uz jsem venku a mam roupy. Neboj, nalezite se odměním, vecer si jedu pro Hodinky do Brna, takže vse dobrý.

Posted

Pojede drahou dráhou, s ČD, čekej dlouho, ale bezpečně. Hodinky neutečou, jde o nervy za volantem a celou D1. ☕ Kuncáku, s chrupem opatrně. :cheers:

Posted
V 18. 5. 2024 v 10:20, Bert napsal:

Potěšilo mne rozlosování Swiss Open v kulečníku. Budu hrát s borcem, který je v první světové desítce. Dostanu strašně na prdel, ale zkušenost to bude úžasná.

Tak trochu jsem v rámci povinností po návratu ze Švajcu zapomněl podat zprávu. Prohrál jsem 77:100. Tedy nedostal jsem strašně na prdel, naopak jsem kladl nečekaný odpor 🙂

Posted
před 36 minutami, Bert napsal:

Tak trochu jsem v rámci povinností po návratu ze Švajcu zapomněl podat zprávu. Prohrál jsem 77:100. Tedy nedostal jsem strašně na prdel, naopak jsem kladl nečekaný odpor 🙂

...mel si predtim do nej nalit litr slivovice a mel bys to v kapse ;-).

Nicmene gratuluji.

Posted
před 1 hodinou, Bert napsal:

Však taky nejsi žádné béčko 👍

Posted

Borci, díky moc. Já z těch závodů asi nevyjdu. Příští čtvrtek - neděle hrajeme mistrovství Evropy klubových družstev. IMHO takto:

13-16 - Nic moc

9 - 12 - Úspěch

Postup mezi nejlepších 8 - Un grande successo 🙂

Posted
před 5 hodinami, Bert napsal:

ty vole! Bejby neseděla v koutě 👍👍👍

Posted

Erupcia. Tuším ôsma v poradí. Trhlina 3,5 kilometra dlhá, najsilnejšia, 1000 m3/s. Na začiatku tryskala 50-70 m do výšky.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted
před 2 hodinami, wawrik napsal:

Erupcia. Tuším ôsma v poradí. Trhlina 3,5 kilometra dlhá, najsilnejšia, 1000 m3/s. Na začiatku tryskala 50-70 m do výšky.

Neuvěřitelný! 

Posted

Je velice zajímavé pozorovat, jak různě a od různých společností vám jedou hodinkové věci - mám tu teď věc z Bratislavy a z Košic, podané ve stejný den a dokonce i přibližně stejnou hodinu ( rozdíl 11 minut ). Věc z Košic dorazí bohužel dříve, což mě úplně netěší, protože to je tah k hodinkám, kterej jsem zakoupil na základě komunikace s majitelem hodinek z Blavy ( a komunikace to nebyla kdo ví jaká, spíš horší, ale znáte, to hodinky musíte mít a tak to překousnete ).

Mě to prostě těší, je to trochu adrenalinu a trochu těšení se na další nové hodinky, což mi začíná zase tak nějak při nákupu či výměnách zase chybět. Květen jako nebyl úplně plonkovej měsíc a 6 ks nových hodinek ( ale částečně formou výměn ) je zase známka toho, že to pod kontrolou moc nemám. A to ještě není konec měsíce 🤣

Hezké ráno všem.

Posted

Koupil jsem si piti, nejakou Magnesii special a normalne slo odsroubovat a oddelat víčko. Nedkutečná radost

Sent from my iPhone using Tapatalk