Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Na starý kolena se mě nějakým nedopatřením povedlo vylézt na strom a pěkně se přežrat. A teď abych hledal nějakej ten lopuch s beruškou.....pokračování v co mě právě naštvalo 😅

IMG_4734.jpeg

IMG_4733.jpeg

IMG_4735.jpeg

• Like 1
  • Haha 4
Odesláno

Tak jsme došli babi :guitar: Famózní den, až na tu třicet kilo těžkou svini na zádech.... jsem si uvědomil, že tento batoh jsem dostal v Africe k patnáctým narozeninám, famózní kvalita. Jó a slyším i žížaly zpívat džentlmeni, je to fajnový 😁

20250614_164051254.JPG

20250614_163403713.JPG

20250614_162351652.JPG

20250614_164421920.JPG

• Like 4
  • Haha 1
  • Dát hlas 2
Odesláno (upraveno)

To víš, ty pivka se pronesou 🍻

Já čekal, že bude stačit jeden uchoštour, maximálně dva 👂😆

Upraveno uživatelem Prochy68
Odesláno

Včera jsme se ženou našli batoh na lavičce v Kutné Hoře. Chvilku jsem u něj zevloval a potom jsme zavolali MP a ti jsi batoh převzali. Byl nějakého mladého studenta z USA. Nechal tam notebook, pas a nějaký drobnosti. Ani ne za hodinku volali, že si ho kamarád studenta právě přebírá na služebně. 

• Dát hlas 6
Odesláno

Putovní Formexy zaujaly borce na pasové kontrole na letišti. Prý taky trpí chronobundusem. 

IMG_20250615_044208.jpg

• Dát hlas 1
Odesláno

Po obědě sem při uklízení kuchyně poslouchal Vidiek  album Nechajte si ju…… pak ještě Lojzo….. asi to patří do music , ale je to co mě potěšilo! 

Odesláno
před 3 hodinami, Irwinek napsal:

Malinkatý " obchůdek " s vynikajícími sýry, a úplně bez fronty 🙂

To působí velmi sympaticky. Kde to je?

Odesláno (upraveno)

Ferrari týmu AF Corse vítězí v Le Mans 👍.

LeMans2025.jpg.eb5026ce7d1f2e1d7339453fd5dfebe7.jpg

Upraveno uživatelem milomac
Odesláno

Potešil ma opäť skvelý víkend pre adoptívnych otcov a ich ratolesti. Je skvelé stráviť víkend s partiou podobne naladených ľudí, pracovať na seberozvoji a ešte si k tomu dať niečo dobré 😉
IMG_0107.thumb.jpeg.52deb2d0bcd46c19fa029ea004b2f12a.jpeg

• Like 1
Odesláno
V 14. 6. 2025 v 18:28, Prochy68 napsal:

To víš, ty pivka se pronesou 🍻

Já čekal, že bude stačit jeden uchoštour, maximálně dva 👂😆

To tedy, ale večer jsme to dali a zpátky to bylo o mnoho jednodušší 😆 Hlavně pes fajnový, protože náročný trek, schody, skály..ale Blackie za jedna 👍

20250614_165627426.JPG

20250615_100110190.JPG

• Like 2
  • Dát hlas 2
Odesláno

Manželka s tchýní mi po mém návratu z toalety v restauraci  hrdě oznámili, že si objednali " řezané "  - přinesli jim teplé pivo s pomerančem a hřebíčkem 🙂  ( Międzyzdroje,  na pláži je 27° )

• Haha 2
Odesláno
před 13 hodinami, Irwinek napsal:

Manželka s tchýní mi po mém návratu z toalety v restauraci  hrdě oznámili, že si objednali " řezané "  - přinesli jim teplé pivo s pomerančem a hřebíčkem 🙂  ( Międzyzdroje,  na pláži je 27° )

Asi na zahřátí …… nebo na rozpálení?🥳

Odesláno

Já běžně v létě piju teplé nápoje. Pomáhá mi to regulovat teplotu těla. Ledové věci nesnáším.

Nicméně teplé pivo bych asi úplně nechtěl 😋

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

Asi tohle není nejvhodnější vlákno, ale jiný mě nenapadá. A ani zrovna nemáme kulatý výroční, přesto si myslím, že není od věci (zvlášť v dnešní době) si připomenout, že právě před 83 lety, 18. června 1942, vzdorovalo sedm parašutistů v pražském kostele Cyrila a Metoděje jednotkám Waffen-SS a gestapa. Stonásobné německé přesile trvalo šest hodin, než odpor českých hrdinů zlomila.

Zdroj citace a docela pěknej článek: Gabcik Kubis, smrt v krypte, Anthropoid

Upraveno uživatelem warann
  • Like 9
  • Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...