Tanner Odesláno 11. září Nahlásit Odesláno 11. září Jděte do prčic, už jsem málem taky jednu kliknul, čumím na eshopy, vybírám barvu, čtu si o tom, kolipak to asi na litr vydrží, kolik asi tak stojí litr petroleje.. a uvědomil si, že to je další věc kterou odsud fakt nepotřebuju. 1
African Odesláno 11. září Nahlásit Odesláno 11. září (upraveno) Dělám zimní úklid na zahradě a pod šipkama schovaný batman Upraveno 11. září uživatelem African 2 2
African Odesláno 11. září Nahlásit Odesláno 11. září 22 minutes ago, zceyee said: žije? Samozřejmě, dal jsem opatrně šipky zpátky ať má klídek Máme jich tu strašně moc, zdravá příroda 2
DavidLC Odesláno 11. září Nahlásit Odesláno 11. září před 3 hodinami, African napsal: Dělám zimní úklid na zahradě a pod šipkama schovaný batman Pacient 0 II 2
African Odesláno 11. září Nahlásit Odesláno 11. září 2 minutes ago, DavidLC said: Pacient 0 II Ale já ho nesnědl
DavidLC Odesláno 11. září Nahlásit Odesláno 11. září před 16 minutami, African napsal: Ale já ho nesnědl Jen aby....
Prochy68 Odesláno 11. září Nahlásit Odesláno 11. září před 22 minutami, DavidLC napsal: Jen aby.... On si ho vezme až na kolo do toho svýho rendliku 2
kuncák7 Odesláno 15. září Nahlásit Odesláno 15. září Byl bych velice rád, aby tento příspěvek hned nezapadl. Jak jistě dost z vás ví, nemám žádné své děti, pouze co jsem "zdědil" po své sestře - 3 holky. Na stará kolena jsem se oženil a přestěhoval mimo své rodiště ( Praha ) do trochu menší vesničky - Poplze :-))). No a tam jsem narazil doslova na jinej svět a teď cca 9ti letého kluka našeho souseda. Bohužel se mu nedostává moc vzdělání ( táta je manuálně zručnej, ale ZŠ bohužel ani neabsolvoval celou a maminka je na tom ještě hůř ). Takže jsem klučinu naučil teď hodiny a vzhledem k tomu, že zahlédl v mém telefonu nějakou mou fotku ( a identifikoval na ní potapěče ) a pojal touhu mít hodinky s potapěčem ( proto jsem psal svou poptávku na hodinky). Psal jsem i že hodinky koupím. Během chvilky jsem začal komunikovat s jedním místním členem, vysvětlil situaci a pánové, gentlemanství stále funguje - hodinky obdržím ZDARMA. Klukovi jsem ještě sehnal potěčskou bombu citizen ( nevadí, bohužel je ve 3 třídě, ale tohle ještě nepřečte - na tom budu teď pracovat a zkusím ho to naučit ), námořnické tričko, čapku alá námořník, moře nato hadrů k hodinkám a ještě jedny hodinky s ponorkou + jedny další ( a na facebooku i ty s potapěčem ). Až vše přijde, tak mu to předám a bude nadšenej. A abych nezapomněl na nick, tím dobrodincem je místní člen FantasticFabio , jemuž neskonale děkuji. Kdo to dočetl až sem, tak má malé plus :-))))). Potřeboval jsem se trochu vykecat, protože jsem fakt nějak naměkko. 26 2 3
nickolas Odesláno 15. září Nahlásit Odesláno 15. září Ty jsi neuvěřitelný člověk, víc takových. Klobouček! 1
orol Odesláno 15. září Nahlásit Odesláno 15. září @kuncák7 S klučinou opatrně, abys nebyl podezřelý ... Já mám to štěstí, že mám vnučku a tak můžu shánět hodinky, lego, vyrábět dřevěné hračky zcela "legálně"
geometr Odesláno 15. září Nahlásit Odesláno 15. září před 18 minutami, kuncák7 napsal: Byl bych velice rád, aby tento příspěvek hned nezapadl. Jak jistě dost z vás ví, nemám žádné své děti, pouze co jsem "zdědil" po své sestře - 3 holky. Na stará kolena jsem se oženil a přestěhoval mimo své rodiště ( Praha ) do trochu menší vesničky - Poplze :-))). No a tam jsem narazil doslova na jinej svět a teď cca 9ti letého kluka našeho souseda. Bohužel se mu nedostává moc vzdělání ( táta je manuálně zručnej, ale ZŠ bohužel ani neabsolvoval celou a maminka je na tom ještě hůř ). Takže jsem klučinu naučil teď hodiny a vzhledem k tomu, že zahlédl v mém telefonu nějakou mou fotku ( a identifikoval na ní potapěče ) a pojal touhu mít hodinky s potapěčem ( proto jsem psal svou poptávku na hodinky). Psal jsem i že hodinky koupím. Během chvilky jsem začal komunikovat s jedním místním členem, vysvětlil situaci a pánové, gentlemanství stále funguje - hodinky obdržím ZDARMA. Klukovi jsem ještě sehnal potěčskou bombu citizen ( nevadí, bohužel je ve 3 třídě, ale tohle ještě nepřečte - na tom budu teď pracovat a zkusím ho to naučit ), námořnické tričko, čapku alá námořník, moře nato hadrů k hodinkám a ještě jedny hodinky s ponorkou + jedny další ( a na facebooku i ty s potapěčem ). Až vše přijde, tak mu to předám a bude nadšenej. A abych nezapomněl na nick, tím dobrodincem je místní člen FantasticFabio , jemuž neskonale děkuji. Kdo to dočetl až sem, tak má malé plus :-))))). Potřeboval jsem se trochu vykecat, protože jsem fakt nějak naměkko. Dětská radost - k nezaplacení. 1 1
Conrad Odesláno 15. září Nahlásit Odesláno 15. září před 9 minutami, geometr napsal: Dětská radost - k nezaplacení. Klobouk dolů
FantasticFabio Odesláno 15. září Nahlásit Odesláno 15. září před 2 hodinami, kuncák7 napsal: Byl bych velice rád, aby tento příspěvek hned nezapadl. Jak jistě dost z vás ví, nemám žádné své děti, pouze co jsem "zdědil" po své sestře - 3 holky. Na stará kolena jsem se oženil a přestěhoval mimo své rodiště ( Praha ) do trochu menší vesničky - Poplze :-))). No a tam jsem narazil doslova na jinej svět a teď cca 9ti letého kluka našeho souseda. Bohužel se mu nedostává moc vzdělání ( táta je manuálně zručnej, ale ZŠ bohužel ani neabsolvoval celou a maminka je na tom ještě hůř ). Takže jsem klučinu naučil teď hodiny a vzhledem k tomu, že zahlédl v mém telefonu nějakou mou fotku ( a identifikoval na ní potapěče ) a pojal touhu mít hodinky s potapěčem ( proto jsem psal svou poptávku na hodinky). Psal jsem i že hodinky koupím. Během chvilky jsem začal komunikovat s jedním místním členem, vysvětlil situaci a pánové, gentlemanství stále funguje - hodinky obdržím ZDARMA. Klukovi jsem ještě sehnal potěčskou bombu citizen ( nevadí, bohužel je ve 3 třídě, ale tohle ještě nepřečte - na tom budu teď pracovat a zkusím ho to naučit ), námořnické tričko, čapku alá námořník, moře nato hadrů k hodinkám a ještě jedny hodinky s ponorkou + jedny další ( a na facebooku i ty s potapěčem ). Až vše přijde, tak mu to předám a bude nadšenej. A abych nezapomněl na nick, tím dobrodincem je místní člen FantasticFabio , jemuž neskonale děkuji. Kdo to dočetl až sem, tak má malé plus :-))))). Potřeboval jsem se trochu vykecat, protože jsem fakt nějak naměkko. Martine, myslím si, že spíš tvůj podíl by se měl tesat do skály …..taky je fakt že vychováváš nového chronopacienta! A vo vo tom toje ….. Jak by řekl Pitkin 1
kuncák7 Odesláno 20. září Nahlásit Odesláno 20. září Tak mě dnes ráno dohnalo to, že už nejsem nejmladsi- stěhoval jsem skříňky v koupelně, položil posledni na místo a už jsem se nenarovnal. A co mě těší? Nemusím na rodinej vylet- v Hřensku jsem už byl a mám rozectenou knížku, co na ní chci mít klid . 3
Prochy68 Odesláno 20. září Nahlásit Odesláno 20. září A až odjedou tak se konečně budeš moct narovnat 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se