Gustaf Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září (upraveno) Výkon spoluobčanů.... Po hodině nezájmu to Bureš zabalil a zmizel Upraveno 25. září uživatelem Gustaf 1 1 7
Prochy68 Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září Před hodinou, Ajaj napsal: kde žijou tak slušný lidi? 1 3
Gustaf Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září (upraveno) Před hodinou, Ajaj napsal: kde žijou tak slušný lidi? Byl u nás ve Stříbře.... jsem sledoval webkameru Upraveno 25. září uživatelem Gustaf 2
VS Odesláno 26. září Nahlásit Odesláno 26. září před 7 hodinami, Gustaf napsal: Byl u nás ve Stříbře.... jsem sledoval webkameru Tak ses vlastně jediný zúčastnil. 1
Gustaf Odesláno 26. září Nahlásit Odesláno 26. září před 6 hodinami, VS napsal: Tak ses vlastně jediný zúčastnil. Tak prej tam bylo pár lidí...zalezl do místního muzea a tam něco proběhlo. Ale žádnej šlágr to rozhodně nebyl....
johny357 Odesláno 26. září Nahlásit Odesláno 26. září Vyhlaseni cen za 2024, to byla fakt momentka roku 2
STRKKT Odesláno 27. září Nahlásit Odesláno 27. září Konečně jsem se vrátil z výletu za hranice všedního dne a naplnil jednoduchý a v pravdě levný penál na deset hodinek. Volné místo čeká na nejmenované hodinky, na které jsem zapsaný a kterých se, dá-li Pán, dožiju a snad si je i užiju. Další čtyři kusy jsou jinde. 1 1
FantasticFabio Odesláno 27. září Nahlásit Odesláno 27. září před 1 hodinou, STRKKT napsal: Konečně jsem se vrátil z výletu za hranice všedního dne a naplnil jednoduchý a v pravdě levný penál na deset hodinek. Volné místo čeká na nejmenované hodinky, na které jsem zapsaný a kterých se, dá-li Pán, dožiju a snad si je i užiju. Další čtyři kusy jsou jinde. Dobrá kolekce, rozmanitá , fajnová …. Ty gmt Seika budu taky potřebovat….
Irwinek Odesláno 28. září Nahlásit Odesláno 28. září Dnes hodinová procházka " americkou " přírodou hadi, bizoni, mustangové 3
Vit Odesláno 28. září Nahlásit Odesláno 28. září V 27. 9. 2025 v 11:51, STRKKT napsal: Konečně jsem se vrátil z výletu za hranice všedního dne a naplnil jednoduchý a v pravdě levný penál na deset hodinek. Volné místo čeká na nejmenované hodinky, na které jsem zapsaný a kterých se, dá-li Pán, dožiju a snad si je i užiju. Další čtyři kusy jsou jinde. Pěkný futrálek, copak je to zač a jak je to velké?
STRKKT Odesláno 28. září Nahlásit Odesláno 28. září před 1 hodinou, Vit napsal: Pěkný futrálek, copak je to zač a jak je to velké? AUKURA, z německého Amanzonu, za cca 30 €. Velké je to 39x19x9 cm. 1
Vit Odesláno 28. září Nahlásit Odesláno 28. září Před hodinou, STRKKT napsal: AUKURA, z německého Amanzonu, za cca 30 €. Velké je to 39x19x9 cm. Díky
DavidLC Odesláno 30. září Nahlásit Odesláno 30. září Nejsem moc kulturní typ, ale vidět PANÍ Janžurovou v divadle, to byl zážitek
milomac Odesláno 1. října Nahlásit Odesláno 1. října V 29. 9. 2025 v 16:37, Irwinek napsal: Dokonalost sama Tak podobně jsem se potěšil před pěti rokama na Zadově, cukrárna Ella - knedle s borůvkama a nakonec ještě pohár a kafčo. A nepos.al jsem se .
bluman Odesláno 1. října Nahlásit Odesláno 1. října s touto microextenziou budu zas castejsie na ruke, hlavne v lete
kuncák7 Odesláno 2. října Nahlásit Odesláno 2. října Dnešní ráno a pohled z kanclu. Ani já jsem neodolal a to už je co říct. 1
nickolas Odesláno 2. října Nahlásit Odesláno 2. října Jako dobrý, ale proč furt fotíš tím stolním telefonem? 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se