Gustaf Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2020 před 12 minutami, African napsal: Hm...a tím to neskončilo, pak telefon že strejc mrtvici a ještě k tomu všemu na dětský hřiště přišel otravovat zfetlej morgoš. Střídáme se s rodiči, že tam je z děckama vždycky jeden dospělej. Jsem docela rád, že vyšla řada na mě, protože tam sedí kolikrát ženský a ještě teď přemýšlím o co vlastně šlo. Se ztmívalo už, magor si mě nevšiml, rozbil dětem bungr, vyhrnul rukávy, přišel k dvoum klukům a jednoho chytil za ruku a začal s ním cloumat, no ten řval. Ale to už jsem byl u nich a bez váhání jsem s cigošem mrdnul o zem. Chvíli něco mumlal a pak se zvedl a utekl Mám z toho dost blbej pocit ještě teď, obvolal jsem rodiče a zítra jdeme ve dvou, ty vogo, drsnej kraj.... Parádní den A víš, že se na dětský hřiště nesmí....
zceyee Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2020 před 16 minutami, krtenek napsal: To se ti nedivim. Sem si pořídil teleskop. A nosis ho na detskym hristi za opaskem? před 11 minutami, Gustaf napsal: A víš, že se na dětský hřiště nesmí.... Dle jakého zákona?
African Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2020 před 37 minutami, krtenek napsal: To se ti nedivim. Sem si pořídil teleskop. Hm, jsou to svině mstivý, tak že by nějaký prostředek navíc nebyl možná marnej....jako jsem z toho upřímně divnej, protože byl opravdu velmi agresivní, ale úplně mimo. Objeli jsme pár kluků společně město, mrkli do parku kde se schází tyhle šmejdi, ale nenašli.... Byl jsem domluvenej i s policajty, protože mi to nakonec přišlo docela závažný.
Bert Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2020 před 28 minutami, zceyee napsal: Dle jakého zákona? Já myslím, že podle tohoto. Fakt nejsem odborník na tuhle tematiku, ale podle toho, co je zde: https://www.vlada.cz/assets/media-centrum/aktualne/Pohyb-osob-1078.pdf si na to hřiště zkrátka dojít nesmíš
Bert Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2020 Moje blbost, sorry, najdu to nové, IMHO stejné ... Tak doplňuji, tady je to shrnuté: https://www.vlada.cz/cz/epidemie-koronaviru/dulezite-informace/mimoradna-opatreni-_-co-aktualne-plati-180234/#zakaz_volneho_pohybu na ta dětská hřiště to pořád nevidím .....
DavidLC Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2020 před 8 minutami, African napsal: Hm, jsou to svině mstivý, tak že by nějaký prostředek navíc nebyl možná marnej....jako jsem z toho upřímně divnej, protože byl opravdu velmi agresivní, ale úplně mimo. Objeli jsme pár kluků společně město, mrkli do parku kde se schází tyhle šmejdi, ale nenašli.... Byl jsem domluvenej i s policajty, protože mi to nakonec přišlo docela závažný. Jde o to, jestli si tě vůbec bude pamatovat, když je nastřelenej. Jednou jsem takhle fláknul s jedním fetkoalkáčem, když kradl v krámku naproti nám. Paní už volala benga, já na něm klečel a přijeli, že ho znají a odvezli. Po týdnu si to šine proti mě, tak jsem čekal co bude a jen se zeptal jestli nemám dvacku . Každopádně chápu, je to opruz, když to leze k dětem...…..
azeppelin Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2020 s výjimkou... cest za účelem pobytu v přírodě nebo parcích a pobytu tam a cest do vlastních rekreačních objektů a pobytu v nich... v parku a městské zeleni většinou bývají dětská hřiště
Irwinek Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2020 Nejhorší na tom je, že zabiješ šaška a budeš platit celej cirkus Já měl po výplatě a on nůž, ale u soudu jsem se dozvěděl, že jsem se mu tu peněženku snažil vnutit a on se tím nožem jen bránil, chudák
Bert Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2020 před 7 minutami, azeppelin napsal: s výjimkou... cest za účelem pobytu v přírodě nebo parcích a pobytu tam a cest do vlastních rekreačních objektů a pobytu v nich... v parku a městské zeleni většinou bývají dětská hřiště No, právě park a hřiště je něco jiného, ale fakt se nechci hádat ....
azeppelin Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2020 Pravda tedy je, že když jsem šel posledně kolem parko-hřiště na Obilňáku, U Čápa, tak jsem identifikoval semeniště všeho zla naší a přilehlých čtvrtí. Jako ex Brňák si to dovedeš představit.
Bert Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2020 Doufám, že jsi znaven usedl do funkcionalistické zastávky MHD ....
African Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2020 před 10 minutami, Bert napsal: No, právě park a hřiště je něco jiného, ale fakt se nechci hádat .... Já volal na policajty, popsal jim celou story a neřekli ani ň ohledně nějakého zákazu, tak nevím a navíc jsme malé město, kde okolo projíždí třikrát denně. A slunce na konci tunelu, právě mi volal malíř že v neděli oželí výlet do přírody a napraví tu moji zkázu, jo a prý mu moc chutnala moje káva, ať žije Nespresso
straspol Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2020 ... ale pohled do prázdného Rudlu je strašnej...
honzyk Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2020 A na Mall TV Michal Prokop s Framusem
honzyk Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2020 před 1 hodinou, Bert napsal: Já myslím, že podle tohoto. Fakt nejsem odborník na tuhle tematiku, ale podle toho, co je zde: https://www.vlada.cz/assets/media-centrum/aktualne/Pohyb-osob-1078.pdf si na to hřiště zkrátka dojít nesmíš Já bych řek, že jo https://covid.gov.cz/situace/rodice/detska-hriste-detske-koutky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se