Lucky Lucaso Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2023 Ja se poslednich cca 10 prispevku fakt zasmal. Jsem primitiv? Asi jo, ale je mi to u prdele A Call of duty je moje srdcovka
gunman Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2023 Moje taky, jenom trochu jinak - já jsem modelka na instagramu - úžasný, já jsem generál v Call of duty
M.K. Odesláno 26. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2023 před 11 hodinami, Gustaf napsal: ...ale na druhou stranu... škoda ho zahodit. Bavlnu by sklidil. Přesně... Když zjistíš těhotenství podle mizejících tamponů
tmax Odesláno 26. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2023 Sešly se 4 kamarádky, ale nemají si o čem povídat, protože přišly všechny.
johny357 Odesláno 26. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2023 Před hodinou, tmax napsal: Sešly se 4 kamarádky, ale nemají si o čem povídat, protože přišly všechny. Proto taky žádná nechce odejít první a rozcházejí se společně
tmax Odesláno 26. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2023 Presne, jeden se tomu zasmeje, ale ono to tak je
Gustaf Odesláno 26. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2023 před 4 hodinami, M.K. napsal: Přesně... Když zjistíš těhotenství podle mizejících tamponů
tmax Odesláno 26. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2023 Dcera se vrátí z dovolené a máma se jí ptá: „Tak co? Vyvedla se dovolená?“ „Ano babi.“
Micey Odesláno 27. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2023 Jo, to vzdy rikal muj kamarad, zaslouzilej cyklista a biatlonosta. “Nejhorsi bolest je, vole, kdyz ti na bezkach zmrzne pindour”. Mel recht! https://www.sport.cz/clanek/zimni-sporty-lyzovani-svedsky-horor-pri-ceske-euforii-elitnimu-lyzari-zmrzl-penis-priserne-strasna-bolest-5017354#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=sport.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest228_personal_layout_3_varB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se