Duke650 Odesláno 13. ledna Nahlásit Odesláno 13. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Tobi Odesláno 14. ledna Nahlásit Odesláno 14. ledna Tohle mi připomíná jak se za Husáka a Klause mazal chleba-guustáááv huusááák - klaus. 1
obrbobr Odesláno 14. ledna Nahlásit Odesláno 14. ledna mé oblíbené filmy v jedné minutě de3d30 (2).mp4
VS Odesláno 14. ledna Nahlásit Odesláno 14. ledna Chlap se ptá naštvaně manželky "Jak jsi mohla zničit motor v našem novém autě?" "No, jela jsem po dálnici 130 a chtěla jsem vyzkoušet ten program raketa." "Jaký program raketa?" "No přece to R na řadicí páce". 2
warann Odesláno 14. ledna Nahlásit Odesláno 14. ledna Přijde paní Jajtelesová za rabínem Baruchem pro radu, že ten její manžel si jí vůbec nevšímá, jako stran těch manželských povinností, pořád jen práce, pak přijde domů a hned usne, no však i žena má své potřeby, ne? A co jako s tím může dělat? Rabín se škrábe za uchem, on je spíš přes ten Talmud, ale tohle je trochu jiná věc, že? Tak se jde poradit za svou manželkou. Ta to překvapivě úplně chápe, ale poradí, že to chce nějaké ozvláštnění, třeba jen změnu prostředí. Konečně, ona přece zrovna uklidila pokoj pro hosty, jak tam minulý týden přespal rabínův bratr, je tam teplo, nové povlečení, co kdyby ten pokoj Jajtelesům na pár hodin půjčili? A tak ano, rabín pošle šámesa pro Jajtelese, že to je moc důležité. Zavedli Jajtelesovou do pokoje, ať se připraví, pak jí tam šoupli i Jajtelese, který vůbec netušil, co se děje, zavřeli dveře, a ať si to vyřídí mezi sebou. Za dvě hodiny vyjde paní Jajtelesová, celá růžová, v nakřivo zapnuté halence a povídá rabínově ženě: "Nojo, tak to jsem moc potřebovala. Jo a ten váš pomocník, ten šámes, ten je hrozný popleta. Každý přece ví, že my jsme Jajteles, pánská konfekce, Horní ulice. No a představte si, že on přivedl Jajtelese, drogistu z Nádražní..." 10
Lynx12 Odesláno středa v 17:39 Nahlásit Odesláno středa v 17:39 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
spineshank Odesláno středa v 17:48 Nahlásit Odesláno středa v 17:48 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
JanKuc Odesláno čtvrtek v 05:18 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 05:18 To mne pripomina jak vyklada Izer o haviroch. Cernoch prijde o prst a doktor mu nasije prst belocha. Jede v tramvaji a jeden havir stouchne do druheho: Vidis, tez havir a o svacine byl doma.
ragu Odesláno čtvrtek v 06:49 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 06:49 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
warann Odesláno čtvrtek v 08:27 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 08:27 ze života Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
warann Odesláno čtvrtek v 11:56 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 11:56 Efim Liebermann napsal novou knihu. Bohužel, nikdo si ji nechtěl koupit. A tak dostal nápad. Do všech novin dal inzerát tohoto znění: "Mladý atraktivní milionář hledá za účelem sňatku dívku, která by se podobala hrdince nové knihy Efima Liebermana." Během několika hodin byl celý náklad jeho knihy vyprodán. 18 1
Bert Odesláno čtvrtek v 12:08 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 12:08 To je výborný, ten jsem ještě neznal.
bobi Odesláno čtvrtek v 13:08 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 13:08 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Duke650 Odesláno pátek v 09:55 Nahlásit Odesláno pátek v 09:55 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8
Jehlan Odesláno pátek v 15:38 Nahlásit Odesláno pátek v 15:38 Ronald Reagan se zeptal malé dcerky svého kamaráda, čím chce být, až vyroste. Řekla, že chce být prezidentkou Spojených států. Oba její rodiče, liberální demokraté, tam stáli. Reagan se tedy malé holčičky zeptal: „Kdybys byla prezidentkou, co bys udělala jako první?“ „No,“ odpověděla, „dala bych jídlo a domy všem bezdomovcům.“ Její rodiče se rozzářili. „Páni, to je ale chvályhodný cíl,“ řekl Reagan. „Ale nemusíš čekat, až se staneš prezidentkou. Můžeš ke mně hned teď přijít a posekat trávník, vytrhat plevel a zamést mi příjezdovou cestu a já ti zaplatím 50 dolarů. Pak tě vezmu do obchodu s potravinami, kde se zdržuje ten bezdomovec, a ty mu můžeš těch 50 dolarů dát, aby je použil na jídlo a přístřeší.“ Holčička o tom pár vteřin přemýšlela, pak se mu podívala přímo do očí a zeptala se: „Proč ten bezdomovec nepřijde a neudělá tu práci sám, ty mu pak můžeš prostě zaplatit těch 50 dolarů?“ Reagan řekl: „Vítej v Republikánské straně.“ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Rodiče holčičky s Reaganem poté přestali mluvit. 7 2 6
Lobber Odesláno pátek v 18:14 Nahlásit Odesláno pátek v 18:14 Tak kdo se bude stěhovat ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
Lynx12 Odesláno pátek v 18:53 Nahlásit Odesláno pátek v 18:53 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8
Vir Odesláno pátek v 19:18 Nahlásit Odesláno pátek v 19:18 Nic proti nim nemám, jsem pro pomoc proti ruskejm zmrdům, ale tohle mě pobavilo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se