Thomas Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2021 Dneska v noci se zkracuje lockdown o jednu hodinu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2021 Vybornej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 28. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 28. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2021 Vox populi z dnesni prochazky... pobavilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 28. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 28. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2021 Vox populi z dnesni prochazky... pobavilo To je Krcak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 28. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2021 @JoyStick yes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 28. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2021 Se mu nedivím https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/nastvany-ital-prejel-a-zabil-dva-muze-kteri-mu-vzali-hodinky-40355336#utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 28. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 28. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2021 Jeden náboženskej ze zahraničí, ale protože jsme v Česku, nahradil jsem českými jmény: Alča nebyla zrovna nejlepší žačkou v hodinách náboženství. Často při vyučování usínala a jednoho dne, když spala, se jí farář zeptal: "Kdo je strůjcem vesmíru?" Andrej seděl vedle ní a rozhodl se ji píchnout klacíkem, aby ji probudil. Alča vyskočila a vykřikla: "Bože všemohoucí!" Farář ji pochválil. Za chvíli se jí farář zaptal na další otázku: "Řekni mi, kdo je náš pán a zachránce?" Andrej ji zase píchl klacíkem a ona vykřikla: "Ježíš!". Farář ji zase pochválil. Později se znovu zeptal: "Co řekla Eva Adamovi poté, co se jim narodilo jejich 26. děťátko?" Andrej zase píchl Alču klackem a ona zakřičela: "Jestli do mě znovu zapíchneš tu věc, zlomím ti ji napůl a narvu ti ji do prdele!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 28. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2021 Radši Lynxe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 28. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2021 před 15 minutami, sery.vlk napsal: Radši Lynxe... Spíš ho jen předběh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 29. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2021 f08fc3b33412de55.mp4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 29. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2021 Nechápu lidi, který maj neodolatelnou potřebu komentovat vtipy, které se jim nelíběj ... Buď se mi vtip líbí, tak se mu zasměju, příp. se mi hodně líbí, tak ho okomentuju třeba vysmátým smajlem a když se mi nelíbí, ignoruju ho ... (Berte, pokud si myslíš, že je to OT, klidně to smaž) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 29. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2021 Komentovat je tedy povoleno jen když se mi něco hodně líbí, jinak nesmím? Já už jen čekám na okopírovanou stránku z Dikobrazu z roku 88 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 29. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2021 A když vtipu nerozumím, tak se zeptám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 29. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2021 To je bezva (ironie, kdyby to někdo nepochopil. Smajlíka dávat nebudu, je to spíš k pláči): Pokud se ti to líbí, tak pochval. Pokud se ti to nelíbí tak drž hubu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 29. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se