Americkej Odesláno 3. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2021 Já už jí asi nikdy nevezmu do huby... A to jsem jí miloval! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 3. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2021 Hele já nevím, taky se nepopadám za břicho u každého Lynxova fóru, ale i tzv. bodrý humor má svoji cílovou skupinu. Ten česnekový jsem znal a dokážu si představit, jak to vykládá pan Dvořák s paní Bohdalovou v Televarieté a bodří strejci v hledišti se mohou smíchy udusit... a u televize se třeba můj tchán plácá do stehen a volá "Miluško, zítra si uděláme česnekovou" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 3. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2021 Dal sem tam 2 palice kvalitního českýho (ten co je cejtit na metr) česneku a pěkně kecal. Jesi se to do zejtra zásadně nerozleží, tak to pudu reklamovat na Lampárnu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 3. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2021 Před hodinou, Zmizík napsal: Lynxi, prave sme dopadli na dno. Sedim, koukam tupe do zdi, zivot de dal ale me uz to nezajima. Ta píčovina se ztratila už v překladu, kdy ten borec nedopatřením kýchl na pořadač ... Tak aspoň že z toho vyšel poměrně levně když stačí manželce koupit nový disky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 3. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2021 před 33 minutami, Duke650 napsal: Hele já nevím, taky se nepopadám za břicho u každého Lynxova fóru, ale i tzv. bodrý humor má svoji cílovou skupinu. Ten česnekový jsem znal a dokážu si představit, jak to vykládá pan Dvořák s paní Bohdalovou v Televarieté a bodří strejci v hledišti se mohou smíchy udusit... a u televize se třeba můj tchán plácá do stehen a volá "Miluško, zítra si uděláme česnekovou" A když se tak plácá po stehnech tak mu po levačce lítaj Omegy jneo Breitlingy ? Já jen jestli je zrovna chronomag ta správná živná půda pro tenhle typ humoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 3. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2021 Ja uz mam dneska docela popito, a tak se zeptam mozna blbe - byla na konci česnekoveho pribehu nejaka pointa? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 3. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2021 (upraveno) Pointa nebyla, šlo tam jen o ta rádoby třeskuvtipná přirovnání. Kdyby se Lynx vysral na copy+paste a musel by každá ta hovna přepsat ručně, taky by to snad taky uviděl. Edit: Ale vypito mám litrpůl bílýho, takže jsem možná přehnaně kritickej. Upraveno 3. května 2021 uživatelem Americkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 3. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2021 Taky jsem při čtení dostal chuť. Vyřešila to druhá večeře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 3. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2021 Takze dame do pametihodnosti, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 3. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2021 Mě napadlo - ale asi to je blbost - von to dělá možná schválně. Jakože věhlas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 3. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2021 Jasne, uplna celerbriketa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 3. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2021 před 43 minutami, Zmizík napsal: Mě napadlo - ale asi to je blbost - von to dělá možná schválně. Jakože věhlas. Je to věrozvěst trapnohumoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 3. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2021 Mne zas sú milšie Lynxove vtipy a "vtipy", než informácia o tom, že si niekto cvrkol, poprskal byt, alebo spadol zo stoličky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 @dr.sphinx teda, ty tady dobře nakládáš, tohle asi nebudu ukazovat dítěti, mělo by noční můry a různé zvídavé dotazy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 tak tohle zatim vladne kvetnu : ))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 před 9 hodinami, dr.sphinx napsal: Prasátko Pepa boduje u dětí :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se