Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Zalezi na kterym webu jsi to vyhrabal. Zkus se podivat na U.S. Army stranky a uvidis hned. 
Edit: ony ty internety jsou plne zarucene pravych tajnych videi, kde ruske stihacky popiraji fyziku a otaci se na petniku, zatimco ty americke neotoci prakticky vubec. 

Upraveno uživatelem nickolas
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ne ze bych se chtel vylozene hadat a zastavat U.S. Army, je tady taky podobna stranka http://army.mil ktera vypada prakticky stejne, ale kde tohle video najit uplne neumim…coz nemusi znamenat ze tam neni. 
Edit: tak si jeste muze nekdo dat tu praci a dohledat komu ktera stranka patri. 

Upraveno uživatelem nickolas
Odkaz ke komentáři

nickolasi, mozna sem to mel specifikovat lepe, nemel sem na mysli rozpitvavat realnost videi o naboru do armady, ale spise formu. A vzhledem k odkazu od Feroxe je to bohuzel realne naborove video US army. Patri to asi do Humoru, protoze vlakno Tragedie tady neni :-D.

Odkaz ke komentáři

Ja tvou motivaci nezpochybnuju, jen asi trosicku zpochybnuju jeji zdroj. Protoze i Feroxuv odkaz dost mozna vede jinam, nez by mel. Ofiko stranky maji adresu jinou. Ale nechci tim stravit zbytek vecera a asi by me zas az tak moc neprekvapilo, kdyby to video byl real. Jenze ono docela pravdepodobne neni. A dobrat se pravdy chce holt investovat cas. 

Odkaz ke komentáři

OK, nickolasi, dal sem si tu praci za Tebe 😉.

goarmy.com, army.mil, jsou oficialni stranky US army. Jinak goarmy.com funguje od roku 1996 a stejne jako army.mil ma na starosti The Army Enterprise Marketing Office. Zbytek si uz dohledej sam. 🍻

Odkaz ke komentáři

No, Berte, ja mam z toho tak nejak smisene pocity. Kdysi sem z par klukama z US army stravil par dnu a byli to fajn lidi. A neco piva proteklo a jsem si jist, ze z tohodle urcite nadseni nejsou...😟. "Frontaci" maji ty hodnoty nastavene jinak. No nic. Doba je jina. O mne taky kdysi jeden velitel prohlasil, ze by mne meli nekam zavrit, dvere dobre zamknout a napsat na ne: "Odemknout v pripade valky". Dneska by mne asi rovnou zastrelili. Vlastne neeee, smazali by mi ucet na fejsbuku 🤣

Odkaz ke komentáři

před 20 minutami, Xenomorfus napsal:

OK, nickolasi, dal sem si tu praci za Tebe 😉.

goarmy.com, army.mil, jsou oficialni stranky US army. Jinak goarmy.com funguje od roku 1996 a stejne jako army.mil ma na starosti The Army Enterprise Marketing Office. Zbytek si uz dohledej sam. 🍻

Ja jsem prave hledal. A neni to tak jednoduche…

https://www.iana.org/whois?q=army.mil

https://www.iana.org/whois?q=goarmy.com

Porad netvrdim, ze jsem odhalil fejk, jen mam stale jistou pochybnost. Coz samozrejme nemusi nic znamenat 🍻

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...