Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nechal jsem se za pět stovek vyhulit od nějaký buchty na autobusový zastávce - utřela si pusu, zapálila cígo a já se tak zamyslel, v jakým to žijem zkaženým světě a co za hajzla prodá cigára dvanáctiletý holce...

Posted

Tvl, jsem si chvilku myslel, že koukám do vlákna Co mě právě naštvalo a jakej je MK drsňák. Až pak jsem zjistil, že je to v humoru. 😆

Posted

To video s A.B. je šílené...ukazuje, jak vyspělá je už videotechnika a možnosti triků. Nikdo doufám nevěřil, že to je premiér ČR, že?

Posted

Taky bych chtěl věřit že je to jenom zasměšňující "deepfake" od zlých dredovatých "pyrátů" s dřevěnýma protézama... 

Posted
před 32 minutami, wizard-ov napsal:

To video s A.B. je šílené...ukazuje, jak vyspělá je už videotechnika a možnosti triků. Nikdo doufám nevěřil, že to je premiér ČR, že?

A není to jedno...

Posted

To mi připomnělo vtip z doby, kdy se začala na trhu objevovat Škoda Favorit. Jak se tento typ jmenuje na Slovensku? Škoda Hovoriť.

Posted

Když se přesouvala výroba Škoda Garde/Rapid z Kvasin do Bratislavy, tak mělo dojít k přejmenování na Škoda Slov.

Posted
před 4 minutami, xvoloda napsal:

Tohle snad nemůžeš myslet vážně.. Snad je nějaká hranice, tohle není humor, to je podpis slabomyslného

Neber se tak vazne 🙂

Posted
Tohle snad nemůžeš myslet vážně.. Snad je nějaká hranice, tohle není humor, to je podpis slabomyslného

On tohle postovat muze, vzdyt je to El Loco!