klobadysek Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 před 1 minutou, decebal napsal: Proč, tady je to zcela na místě, ten vtip je debilní. Mě pobavil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 (upraveno) před 7 minutami, klobadysek napsal: Mě pobavil. Tak spousta lidí se směje i Troškově Kameňáku, všiml jsem si. Někomu stačí málo. edit: a co tě na něm pobavilo? Upraveno 26. července 2021 uživatelem decebal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 před 7 minutami, decebal napsal: Tak spousta lidí se směje i Troškově Kameňáku, všiml jsem si. Někomu stačí málo. edit: a co tě na něm pobavilo? Vysvětlovat někomu vtip je zbytečné. Buď smysl pro humor máš, nebo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 před 7 minutami, klobadysek napsal: Vysvětlovat někomu vtip je zbytečné. Buď smysl pro humor máš, nebo ... Na tomhle není co vysvětlovat. To prostě je debilní pokus o vtip. To, že žádná vakcína není stoprocentní, ví i moje jedenáctiletá dcera. Takže to těžko může být základem vtipu. Ale jak píšu výše, někdo se směje i debilním vtipům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 (upraveno) . Upraveno 26. července 2021 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 Souhlasím s Radkem i Decebalem. A tady máte i něco úsměvnýho...snad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 před 55 minutami, decebal napsal: Na tomhle není co vysvětlovat. To prostě je debilní pokus o vtip. To, že žádná vakcína není stoprocentní, ví i moje jedenáctiletá dcera. Takže to těžko může být základem vtipu. Ale jak píšu výše, někdo se směje i debilním vtipům. Doufam, zes ji taky vysvetlil, ze nikdo nevi, zda pro mlade jedince je vetsi sance sklapnout paraple po ockovani nebo od covidu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 před 8 minutami, parnistroj napsal: Doufam, zes ji taky vysvetlil, ze nikdo nevi, zda pro mlade jedince je vetsi sance sklapnout paraple po ockovani nebo od covidu? Proč bych jí říkal kraviny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 Ale ze ani jedna proticovidova vakcina jeste neprosla vsemi potrebnymi testy jsi ji urcite rekl, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 Jake dalsi testy by sis po trictvrte roku a stamilionech naockovanych lidiu jeste predstavoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 Já snad prasknu smíchy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 Právě teď, Baldic napsal: Jake dalsi testy by sis po trictvrte roku a stamilionech naockovanych lidiu jeste predstavoval? Treba ze ty lidi nezacnou za par let umirat na rakovinu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 (upraveno) Aby bylo jasno: ja nejsem proti ockovani. Ja jsem proti stupidnimu agresivne vnucovanemu ockovani plosne vsech bez rozdilu stupne ohrozeni. Lek nesmi byt horsi choroby, ze. Upraveno 26. července 2021 uživatelem parnistroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 Wizardovo Pravidlo současné medicíny zní : " Farmaceutické firmy nechtějí, aby jsi byl mrtvý. Rovněž tak nechtějí, aby jsi byl zdravý. Ideální stav je něco mezi tím." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 (upraveno) před 48 minutami, parnistroj napsal: Treba ze ty lidi nezacnou za par let umirat na rakovinu? To se sleduje na zvirecich modelech a zadny neukazal jakykoli naznak karcionogenecity. Upraveno 26. července 2021 uživatelem Baldic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 před 41 minutami, Baldic napsal: To se sleduje na zvirecich modelech a zadny neukazal jakykoli naznak karcionogenecity. To je samozrejme super. A treba ja jsem se ockovat nechal. Ale ani absence naznaku karciogenecity neni duvod proc to rvat nasilim detem, kteri covidem jsou ohrozeni asi jako rymou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 Toto vlákno přestává být humorné. Nechte toho, respektive debatu presuňte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 Kaju se a v ramci pokani: Dnes jsem videl na chodbe plakat malou holcicku, tak jsem se k ni naklonil a zeptal se: "Kde mas rodice?" Holcicka zacala plakat jeste vic. Miluji praci v sirotcinci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 Zrovna jsem chtěl říct, že je na čase aby zase dorazil Bert, trochu tu něco pobanoval, vzal smeták a vlákno trochu zametl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 před 23 hodinami, Bert napsal: Já si myslím, že jsi měl jednu vrazit moderátorovi i té transce. Jo, a jsem rád, že máme na Chronomagu afroameričana. To už máme dávno ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se