LovecK Odesláno 11. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2021 před 3 hodinami, Milan156 napsal: My zas dáváme do cukroví A.H.Riise moje řeč! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrando Odesláno 11. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2021 Vyborne je Bombardino, ale rada Premium... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 11. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2021 před 3 hodinami, Frantik napsal: Jedine tuzemak Jedině rum s lodičkou (což se nevylučuje, po těch stupidních šachách s názvy) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 11. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 11. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2021 před 1 hodinou, Lynx12 napsal: Jedině rum s lodičkou (což se nevylučuje, po těch stupidních šachách s názvy) Jedině Božkov original. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 11. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2021 Jedine zelenou.. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 11. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2021 před 18 minutami, Geodet napsal: Jedině Božkov original. S lodičkou býval jedině Jindřichohradeckej. Ten býval nej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 11. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2021 Má pravdu ten člověk! Ale marné, Rum to prostě není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 12. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2021 Jak není... jako že diskriminuješ brambory a cukrovou řepu nebo co? Sugarcane supremacy??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 12. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2021 Kdo nemá rád RUM ( samo ten náš z brambor) , nemá rád lidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 12. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2021 před 9 hodinami, Oplt napsal: S lodičkou býval jedině Jindřichohradeckej. Ten býval nej. Já jsem odkojenej Božkovem. JIndřichohradeckej mi přijde takovej nevýraznej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 12. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2021 Na grog jedine tuzemak! Jinak ho trosku diskriminuju no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 12. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2021 (upraveno) před 32 minutami, Geodet napsal: Já jsem odkojenej Božkovem. JIndřichohradeckej mi přijde takovej nevýraznej. Božkov je moc navoněnej... Upraveno 12. prosince 2021 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 12. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2021 Mimochodem, koukněte na etiketu kolik má dnes tohle čučo volume. Možná budete překvapeni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 12. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2021 37,5 ... stejně jako Božkov Originál, Božkov Tradiční má dokonce 35 .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2021 V 8. 12. 2021 v 11:15, marnejeto napsal: Za to mi zabanovali na fakebooku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 12. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2021 Čemu se divíš. Je to genderově nevyvážené. Chybí ti tam ženská a buzna. Transku tam možná bedlivý FCB cenzor našel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 12. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2021 před 1 hodinou, Tom4 napsal: Mimochodem, koukněte na etiketu kolik má dnes tohle čučo volume. Možná budete překvapeni. A ta cena taky nesouhlasí. P.S. Ale je pravdou, že já bych nic pod 40% nekoupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 12. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2021 před 47 minutami, Americkej napsal: A ta cena taky nesouhlasí. P.S. Ale je pravdou, že já bych nic pod 40% nekoupil. Rum s lodičkou si koupit můžeš https://eshop.tavlisa.cz/product/fruko-schulz-tuzemaky/fruko-schulz-rum-velka-lahev/rum-tuzemak-40_-3l-fruko-schulz/17765 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferox Odesláno 12. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2021 No, blíže klasice je tenhle kousek. Pan Hill, poté co mu bolševik sebral likerku v Brušperku a ve Valmezu, pracoval jako technolog v jindřichohradecké Frutě a v 90 roce obnovil vlastní podnik. Vzpomínám, jak jsem s nim někdy koncem devadesátek dělal rozhovor. To mu bylo už dost přes sedmdesát let, ale byl to chlap. Během krátkého rozhovoru do sebe nalil asi půllitrovku jejich ginu a vůbec to na něj nemělo vliv. Bohužel to samý nalil během půlhodiny i do mne a tam to vliv mělo. Když jsem pak poslouchal záznam, tak jsem se nestačil divit, jak jsem mohl nahrát toho zlitce, co mi tam ke všemu blábolil nějaký nablblý otázky Po chvíli jsem se poznal... Mimo jiné tehdy říkal, že vždy pije jen v práci. A taky že mu manželka vyčítá, že hodně pracuje... Jo, namíchal i alpský rum s 80% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se