warann Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 Jaký je rozdíl mezi očkovaným na Covid a cikánem? Žádný. Oba čekají na další dávku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 Člověk by řekl, že sem práce proruské trollí agitky nezabloudí, a hle, poslední dva příspěvky . . . tohle už je snad i co mě naštvalo. Nebo ne, jen zakroucení hlavou. Takže jen zakroutím tou hlavou, pogratuluji k zakopání laťky humoru hluboko pod zem a jdu dál . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 VS & Irwinek: Fuj, tajbl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 To by mne zajímalo, který z těch dvou lumenů sem vylepí imperialistického brouka .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 (upraveno) Když jsem řešil hodinky napořád tak se mi ledacos honilo hlavou... Jsem rád, že jsem vybral Moser... Tohle totiž není k smíchu , ale spíš k pláči... Upraveno 13. ledna 2022 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 Hmm, tak mě se to líbilo vzhledem ke kočce s míčkem poměrně pěkně vkreslene do mapy a na nějakou politiku s... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 Tak pak je lepsi tahle detska verze.. ciste malovaci :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 (upraveno) před 50 minutami, Irwinek napsal: Hmm, tak mě se to líbilo vzhledem ke kočce s míčkem poměrně pěkně vkreslene do mapy a na nějakou politiku s... Podobne, celkom ma pobavil nápad urobiť z mapy mačku. Komentár som si poriadne prečítal až po masovej kritike a jednoznačnom odsúdení edit: Upraveno 13. ledna 2022 uživatelem McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 Jak ušetřit za vodné + stočné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 15. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 15. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 15. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2022 (upraveno) Tak nic, je to po ty skurveny chmag kompresi necitelny… Upraveno 15. ledna 2022 uživatelem JoyStick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se