Návštěvník Zmizík Odesláno 17. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2022 Před hodinou, exBURN napsal: Jake děcka jsme si vždycky hráli, že máme ruský hamburgr . 2 chleby a mezi tím chleba.... Nečekal jsem že se toho dožiju Dyt ses toho nedozil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 17. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2022 Tak nechápem trochu nadsázku?... Když vidím to logo tak mi to evokuje podobný přístup... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 18. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2022 Možná dnes ta paralela někoho pobaví, ale už při moskevském puči v roce 1991 měla být jedním z “opatření” komančského “výboru pro výjimečný stav” i konfiskace imperialistických hamburgráren McDonald a jejich přeměna na prodejny tradičních blinčiků. Jenže tehdy ještě měli Američani koule a soudruhům z KGB (kterým už tehdy nešlo všecko podle plánů) bylo údajně důrazně sděleno, že obsazení provozoven bude bráno jako útok na US velvyslanectví… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan156 Odesláno 18. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2022 Rusové si mysleli, že mají nejlepší armádu na světě a zatím se ukazuje, že jsou sotva druzí nejlepší na Ukrajině. Nicméně i tak si to mohou vyložit, že ruská armáda je na krásném druhém místě, zatímco ukrajinská je až předposlední. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2022 Rusové si mysleli, že mají nejlepší armádu na světě a zatím se ukazuje, že jsou sotva druzí nejlepší na Ukrajině. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 18. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2022 Ona je to fakt neskutečná banda dementů To je stejný jako že si myslí, že znárodní škodovácký závod v Nižným Novgorodu, nahodí hlavní jistič, mužiky postaví k soustruhům a z pásu začnou sjíždět Superby pod značkou LADA To mi prostě připomíná ten vtip ze seriálu Chernobyl : "Co to je, váží to tři tuny, žere to 20 litrů benzínu za hodinu a krájí to jablka na půlky? . . . . . Ruskej stroj na krájení jablek na čtvrtiny." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan156 Odesláno 18. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2022 Honza.manta: kouzlo nechtěného, zdá se že jsem teď v postovani tohoto vtipu také až předposlední Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 18. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2022 před 50 minutami, Milan156 napsal: Rusové si mysleli, že mají nejlepší armádu na světě a zatím se ukazuje, že jsou sotva druzí nejlepší na Ukrajině. Nicméně i tak si to mohou vyložit, že ruská armáda je na krásném druhém místě, zatímco ukrajinská je až předposlední. A 5. největší armádou světa jssou aktuálně ukrajinští zemědělci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 18. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2022 před 16 hodinami, VS napsal: Oni to myslí vážně. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Já nevím, jak v Rusku, ale v ČR i USA jsou restaurace McDonald frančízy. Majitel restaurace tedy musí vymyslet něco, jak nepřijít o zainvestovaný prachy. I když by mě docela zajímalo, jak vypadá odnětí frančízy - investor přece musí mít nějakou záruku, aby investoval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 18. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2022 Záruku? V Rusku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 18. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2022 před 20 minutami, elloco napsal: Já nevím, jak v Rusku, ale v ČR i USA jsou restaurace McDonald frančízy. Majitel restaurace tedy musí vymyslet něco, jak nepřijít o zainvestovaný prachy. I když by mě docela zajímalo, jak vypadá odnětí frančízy - investor přece musí mít nějakou záruku, aby investoval... V Rusku to celý provozoval přímo McD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 18. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2022 "Zaruka v Rusku" je stejny oxymoron jako "ruska ekonomika" a jak se (nastesti) ukazuje dnes tak taky "silna ruska armada". Samozrejme zvelicuji, kazdopadne, ze je Rusko dira sa ukazuje v kazde oblasti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 18. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2022 Před hodinou, Tomas_2002 napsal: V Rusku to celý provozoval přímo McD ak si dobre pamätam cislo, asi 87% priamo McD a len zvysok boli francizy, cize ano, v podstate mas pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 18. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2022 (upraveno) před 3 hodinami, Tomas_2002 napsal: V Rusku to celý provozoval přímo McD Přesně tak. Na rozdíl od KFC a Burger Kingu, kteří tam měli hlavně (pouze?) franšízy. Upraveno 18. března 2022 uživatelem Muffik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 18. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2022 https://m.zive.cz/rusky-notebook-je-presne-tak-hrozny-jak-si-predstavujete/a-215499 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafka Odesláno 18. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2022 libi se mi, jaxou lidi vtipny! loď ruskeho miliardare zůstala uvězněná v přístavu, protože místní dodavatelé odmítají prodat plavidlu palivo….. a komentář: tak se na obra musí! rovnou do brňavky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 18. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2022 Jsem četl, že prej mužou odveslovat anebo použít plachtu A taky, že západní posádka prej mlela něco o nějakých pravidlech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 18. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2022 před 11 hodinami, Z. Paul napsal: A 5. největší armádou světa jssou aktuálně ukrajinští zemědělci Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 18. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2022 (upraveno) kočky drive a nyni Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 18. března 2022 uživatelem odjinud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 19. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2022 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se