Jump to content

Recommended Posts

Posted
před 25 minutami, Xenomorfus napsal:

Jo, dneska....

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Takhle draha neni ani Verva na Jizni Spojce v Praze.

Posted
před 3 hodinami, nizkotucnytvaroh napsal:

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Píšu skutečně fotila, ne byla naklicovana 🙂 každopádně tady mě spíš baví spodní část cedule kde bych s chutí dopsal slůvko "za" resp "nově Verva ZA 100" ...a máme revoluci 🙂

Posted
Před hodinou, nickolas napsal:

Asi koupim par litru do trezoru. A nesundam folie…

😁😭

Posted
před 3 hodinami, Hasňa napsal:
před 4 hodinami, Xenomorfus napsal:

Jo, dneska....

....

To je reál?

Jo. Pumpa kousek od Plzne. Ovsem zda to i na pumpe opravdu za to uctuji, nezjisten.

Posted

Karel Rott, Židovské vtipy:

V jedné krčmě se potkali tři potulní rytíři. Popili, pojedli a po chvíli si začali vyprávět historky.
"Jednou jsem byl na nebezpečné výpravě," začal Francouz, "a cestoval jsem nehostinnou krajinou. Už mi došly všechny zásoby jídla i vody, kůň padl vysílením, nakonec jsem dorazil k horskému jezeru. Chtěl jsem se napít, ale na břehu jezera byl drak. Bojoval jsem s ním z posledních sil. Nakonec jsem ho přemohl, ale přišel jsem v boji o ruku."
"To já jsem byl jednou na nebezpečné výpravě," navázal Angličan, "a cestoval jsem pouští. Už mi došly všechny zásoby jídla i vody, kůň padl vysílením, nakonec jsem dorazil k oáze. Chtěl jsem se napít, ale u nádrže byl drak. Bojoval jsem s ním z posledních sil. Nakonec jsem ho přemohl, ale přišel jsem v boji o ruku a o nohu."
"To já jsem byl jednou na velmi nebezpečné výpravě," přidal se Žid, "a cestoval jsem pralesem a pak i pouští. Už mi došly všechny zásoby jídla i vody, osel padl vysílením, nakonec jsem dorazil ke studánce. Chtěl jsem se napít, ale v cestě stál drak."
"Počkej," přeruší ho spolustolovníci, "vždyť nemáš jediný šrám!"
"Nechte mě domluvit. Zeptal jsem se draka, jestli se můžu napít a on odpověděl: 'Beze všeho.'"

Posted
před 2 hodinami, Jan7 napsal:

Teď jsi odhalil skutečný význam označení okupantů - Začátečníci.