safi Odesláno 19. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2022 @kuncák7: tak už nás nenapínej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 19. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 19. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2022 (upraveno) Mona Lisa = velký dobrý Upraveno 19. září 2022 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2022 Před hodinou, Pepino777 napsal: Řekl bych, že to autíčko bonzák co hlídá jestli máš zaplacené parkování, samo nemá zaplacené parkování. Jsi blízko. Blejsklo ho jiné tykadlove vozidlo ( a nějakej blb z městské policie to nevyřadil a poslal na pokutu ). Mě to při pondělků prostě dostalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 19. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2022 A oni mají nějakou výjimku ve vyhlášce? Jen mě to zajímá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2022 před 11 minutami, JR_2010 napsal: A oni mají nějakou výjimku ve vyhlášce? Jen mě to zajímá... Ne nemaj, ale stejně jako vozy velvyslanectví jsou tolerování ( když nepadnou na wola ). Chápu, že vám to vtipný nepřijde, mě prostě stačí málo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 19. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2022 Mně to přijde vtipný a nechal bych je to i zaplatit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 19. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2022 před 56 minutami, kuncák7 napsal: Jsi blízko. Blejsklo ho jiné tykadlove vozidlo ( a nějakej blb z městské policie to nevyřadil a poslal na pokutu ). Mě to při pondělků prostě dostalo. Bonzovací autíčko tam určitě muselo stát delší dobu, ne? nefunguje to přece tak, že vystoupím z auta, jdu zaplatit parkování, auto mě vyfotí a mám pokutu.. neplatí se pokuta až při druhém průjezdu bonzovacího auta? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 19. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2022 Myslím že se se platí pokuta když nemáš zaplaceno v rozmezí +-10 minut od průjezdu bonzáka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 19. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2022 Onehda tu Kuncak psal, ze te musi vyfotit 2x behem cca pul hodiny. Nebo tak nejak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 19. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2022 (upraveno) Netřeba se bát, až Praha povinně vymění hybridní Tototu za baterkovou Dacii Spring (+- stejná cena), tak se Dacie určitě podruhé na stejné místo ten den nepodívá a @kuncák7 bude stojící bonzovací Dacie objíždět na mopedu s generátorem aby neblokovaly cestu. Upraveno 19. září 2022 uživatelem safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2022 před 10 hodinami, JR_2010 napsal: Mně to přijde vtipný a nechal bych je to i zaplatit Samo, že jim pokuta odešla ( řešil to tu celej odbor a škodolibě se usoudilo, že TSK si to zaslouží ). 2x tě musí to vozítko blejsknout v modré, ve fialové stačí jednou. Moped, kde by se vzalo. Já dostal nohy ( MHD je k proplacení tak papírově náročná, že jsem to dávno vzdal a dotuju úřad, za ty nervy a dohady mi to nestojí ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 20. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2022 Lítačka je fakt tak náročná k proplacení? Nebo vadí, že bys jezdil MHD i soukromý cesty? Se po.eru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 20. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2022 před 37 minutami, kuncák7 napsal: ... že TSK si to zaslouží tak to každopádně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 20. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2022 (upraveno) před 2 hodinami, kuncák7 napsal: Samo, že jim pokuta odešla ( řešil to tu celej odbor a škodolibě se usoudilo, že TSK si to zaslouží ). 2x tě musí to vozítko blejsknout v modré, ve fialové stačí jednou. Moped, kde by se vzalo. Já dostal nohy ( MHD je k proplacení tak papírově náročná, že jsem to dávno vzdal a dotuju úřad, za ty nervy a dohady mi to nestojí ). Ale i tak máš ve fialové zóně nějaký čas na to koupit si parkovací oprávnění, ne? Upraveno 20. září 2022 uživatelem safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2022 Před hodinou, safi napsal: Ale i tak máš ve fialové zóně nějaký čas na to koupit si parkovací oprávnění, ne? Pech je, když kolem tebe to auto zrovna projede ( lidský to jde, když padneš na naschvalnicka, tak se uvztekas ). Tyhle to neumějí. Ta nová firma, co to vyhrála, už umí i jiný věci ( bohužel ) a utne tupec dalším nešvarům ( což mi vadí, protože je sám používám taky ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2022 před 2 hodinami, martar napsal: Lítačka je fakt tak náročná k proplacení? Nebo vadí, že bys jezdil MHD i soukromý cesty? Se po.eru... Je to prý složité. Požadavek tu dávám každej rok ( prý si můžu objednat auto s řidičem ), sice hodně dopředu, ale už několikrát mi to bylo doporučeno. A to fakt dělat nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 20. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2022 před 12 minutami, kuncák7 napsal: Pech je, když kolem tebe to auto zrovna projede ( lidský to jde, když padneš na naschvalnicka, tak se uvztekas ). Tyhle to neumějí. Ta nová firma, co to vyhrála, už umí i jiný věci ( bohužel ) a utne tupec dalším nešvarům ( což mi vadí, protože je sám používám taky ). Tím mi chceš fakt říci, že když zaparkuji, jdu k automatu, auto zrovna projede, tak můžu dostat pokutu? Kolik soudních pří už jste řešili? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 20. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2022 Auto s řidičem první zaměstnání jsem měl v devadesátých letech na okresním úřadě, první měsíc mne poslali na školení do jakési prdele, nedalo se tam reálně dostat, tak prý - napiš si žádanku o auto s řidičem. No jel jsem naleštěnou 613 jak pán. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2022 před 14 minutami, safi napsal: Tím mi chceš fakt říci, že když zaparkuji, jdu k automatu, auto zrovna projede, tak můžu dostat pokutu? Kolik soudních pří už jste řešili? Tohle se vždy odkládá dospod spisů. Drtivá většina radši zaplatí. Mluvím jen ze života ( u nás se uhodí na vedoucího oddělení a ten to většinou vyhodnotí ve prospěch žadatele- on je empatickej ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se