Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 11,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Nicméně něco na tom je. Za prvé čím víc plátků, tím víc práce a výrobního času a to platí zákazník. Rozdíl v chuti tu taky je. Ukrojte si a snězte 5 dkg uheráku a pak si vzpomeňte (starší generace) na jeden z typických předkrmů v restauracích před mnoha lety a to 5 dkg uheráku, máslo, okurka. Uherák byl nakrájený na mikroplátky tloušťky papíru a ta chuť byla úplně jiná...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...