Micey Odesláno 23. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2023 Tadleta americka burgerova kauza me fakt pobavila. Svine, 78 dolcu za burger s hranolkama!:) https://onemileatatime.com/news/viral-78-newark-airport-meal/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 23. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2023 (upraveno) Asistentka Adéla v náboru do armády. Jebe vám? Pojďte k nám. Staňte se vojákem z povolání. Na vojně jsme říkali: "Kde končí lidská blbost, začíná vojenský rozum". Pořád platí. Upraveno 23. září 2023 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 23. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2023 To je nějaká vojenská AI, ne Znám to trošku jinak: Kde končí logika, začíná umění vojenské. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 23. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2023 Adéla je vtipná. Sice mám modrou, ale láká mě to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 23. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2023 Vraník už nefunguje, ale hňup jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 24. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2023 Jeden starý, který jsme si šeptali v 70. letech. Brežněv a Carter se rozhodli, že se nechají zmrazit, aby se přesvědčili, jak budou jejich země prosperovat. Po 50 letech je rozmrazí. Carter si naleje Whisky, otevře New York Times a čte: "Závěry 3. sjezdu komunistické strany USA splníme na 130 %". Brežněv si naleje vodku, otevře Pravdu a čte: "První konflikt na čínsko-polské hranici". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juk Odesláno 24. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2023 Pobavilo, snad to není nikdo odtud... Kapitola "Chrchlač a plivač" https://medium.seznam.cz/clanek/petra-pavlickova-podivini-v-knihkupectvi-kouzlo-knih-laka-sverazne-zakazniky-velice-velice-sverazne-21294 ...Rolexkář též chrchlal a když měl chrchel připravený, rozevřel libovolnou knihu, plivl do ní a opět zavřel a vrátil na místo. Udělal si jakousi obkružní plivací jízdu po celém obchodě. Bylo to příšerné. A navíc se oba usmívali... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 24. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2023 Máme tu různé individua,ale Rolexář plivač to je nejvíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 24. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2023 Nedivil bych se, kdyby u nich povinná četba a čtenářský deník na základce v kombinaci s fanatickym češtinářem vyvolala nejen celoživotní odpor k literatuře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 24. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 24. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2023 před 41 minutami, Jeronimo napsal: Zvláště vhodné podávat manželce před nákupem nových hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 24. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2023 před 23 hodinami, Jerryl napsal: Adéla je vtipná. Sice mám modrou, ale láká mě to. Onehdy meli na FB nabor nejaky paragáni. Ptal jsem se kolik unese padak, ze mam metrak, ale ze bych do toho sel. Ani neodpovedeli. A pak maji nekoho sehnat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 24. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2023 před 43 minutami, odjinud napsal: Onehdy meli na FB nabor nejaky paragáni. Ptal jsem se kolik unese padak, ze mam metrak, ale ze bych do toho sel. Ani neodpovedeli. A pak maji nekoho sehnat Musíš připočíst ještě cca 50 kg výstroje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 24. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2023 Třeba se lekli, že nemají padák pro posílání techniky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 24. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2023 A nebo že mají už jenom ty "padáky od Kalóska" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 25. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šíma Odesláno 25. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2023 A co to zkusit takhle, aha...?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 25. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2023 Starej, ale pořád dobrej: Kohn letí letadlem a obsluhuje ho krásná mladá letuška. Kohn si ji zavolá říká: - Slečno, budu ted sám tři dny v New Yorku. Nechtěla byste mi po tu dobu dělat společnost, myslím se vším všudy, za sto tisíc? Letuška se začervená a říká: - No, dalo by se o tom uvažovat... Kohn pokračuje: - A co takhle za tisícovku? - No dovolte, copak jsem nějaká kurva?! - To už jsme si ujasnili... teď se bavíme o ceně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 25. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2023 Kam se hrabe 3D v Cinestar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 25. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2023 před 12 hodinami, VS napsal: To je blb. Každý přeci ví, že před spuštěním je nutné přivázat začátek pásky k nožce ramínka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se