Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 3 hodinami, Pozorovatel napsal:

Po dálnici se pohybuji často a je až k neuvěření, jaké tupé hovada mají řidičák na kamión 👿

a to u nás /možno aj vrámci EU/nejakým chujom napadlo dávať možnosť urobiť papiere na kamión už v 18tich rokoch lebo niet šoférov, to môže napadnúť iba úplné hovadá ............

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ufff... Řidič osobáku v 1:03? Tohle není humor. Každému říkám: když už to nejde jinak a musíš na dálnici zastavit, máš 3 sekundy na to, abys byl za svodidlama. Ten kamion za tebou totiž veze "řidiče", který si čte, kouká na film, vaří si oběd, nebo rovnou spí.

Odkaz ke komentáři

Přesně tohle mě napadlo taky hned, jak sem to video uviděl. Chápu to, nikomu se ven z auta nechce, ale jestli si mám vybrat mezi tím zůstat v teple a v "bezpečí" auta a skončit v márnici nebo minimálně jako vozíčkář, anebo mezi živým a zdravým přeživším, byť třeba s rýmou a s totálně sešrotovaným třeba i novým autem - volba je jasná. Bohužel, rozhodují kolikrát i míň, než vteřiny...

Odkaz ke komentáři

před 58 minutami, Laff napsal:

Ufff... Řidič osobáku v 1:03? Tohle není humor. Každému říkám: když už to nejde jinak a musíš na dálnici zastavit, máš 3 sekundy na to, abys byl za svodidlama. Ten kamion za tebou totiž veze "řidiče", který si čte, kouká na film, vaří si oběd, nebo rovnou spí.

Řidič osobáku z 1:03 odchází  už v 0:30 za svodidla a nasazuje si kapuci...

Odkaz ke komentáři

Vite, kluci, ja sem najezdil kamionem par stovek tisic kilometru a jsou to jednoduche pocty.... Dokud bude vetsina lidi zvykla mit vseho nadbytek (rozumej vseho plnou pr*el), vyzadovat preplnene obchody zbozim, ocekavat dodani veskerych vyrobku nejlepe druhy den, mit veskery material na sve "projekty" v dosahu okamzite, bude trvat na tom, ze si chce vybirat z deseti druhu vyrobku a ne jen ze tri, .... pak bude vzdy potreba jedincu, kteri tohle zajisti. A vzhledem k tomu, ze mezi chronomagory moc tech, ktery ty obchody, markety a shopy zasobuji, neni, asi se ridici kamionu musi najit jinde. Osobne si myslim, ze 90 procent ridicu kamionu nema za volantem co delat, bohuzel vsak, pokud bude stale takovy pretlak poptavky, situace se hned tak nezmeni. 

Kazdy, kdo nutne potrebuje mit dorucene "dvacate sedme" hodinky doma z "nemecka" do tretiho dne, tomu systemu napomaha. 

Az !vsichni! prestanou byt nenazrani, najdou si mistni dodavatele zbozi, nebudou chtit mit od kazdeho vyrobku tricet druhu (boty, kabelky, halenky, hodinky, ....), budou umet vyjit s malem a nauci se vyuzivat vlastnich zdroju, pak se to muze zmenit a nebude potreba tolik kamionu....

Odkaz ke komentáři

Hezká myšlenka a já s ní i souzním, fakt se sem tahaj naprosto zbytečný kraviny. Nicméně ale tohle je něco  jinýho a tu situaci to neřeší. Budu odebírat od tuzemskejch výrobců, ok, nebudu chtít bramboru třeba ze Srí Lanky, ale třeba od Břeclavi. No a jak ji dostanu třeba do Jihlavy? Zase kamionem. Takže ono je to suma sumárum jedno. Je potřeba jít po těch hovadech, co si hoví za volantem pohodlněji, než třeba já vyvalenej doma na gauči před TV. Solidním řidičům se tímto omlouvám - o nich tohle samozřejmě není.

Odkaz ke komentáři

Nikoho za volantem neomlouvam - jak sem uvedl, 9 z 10-ti ridicu kamionu nema za volantem co delat. Jen popisuju situaci. A treba brambory osobne beru primo u zemedelce, takze jejich cesta je zz pole k nemu na statek a pak ke mne do auta. Treba ja tech brambor vezmu 300kg, i pro kamarady. Ono by to slo takhle delat s vice produkty a mohlo by to tak delat vic lidi....

A ano, je to o spotrebe (nejen nafty) vseho. Osobne jezdim nejcasteji do prace MHD, pres leto na kole. Takze autem (starym 23 let, ktere budu mit do smrti) za rok najedu cca 6k km. Mam patery boty (vcetne pracovnich) (plus teda nejake pary k uniforme, ktere mam treba 20 let a do smrti je obmenovat nebudu). Oblek mam jeden plus jedny lepsi kalhoty a dve kosile (cca 10 let a este par let vydrzi). Nabytek mam jeste po rodicich a kdyz neco obmenuju, tak jen to uplne znicene, co slouzilo desitky let a to nove mne uz prezije (viz treba nova koupelna misto stare ze 60-tych let ve vlakne "Stavba domu"). Atd atd atd....

Je mi fuk, jak lide ziji, jestli obmenujou obleceni po roce-dvou, jestli kazdy rok maluji barak a kazdych 5 let obmenuji nabytek, jestli jezdi kazdy den do prace autem 2km (coz jde ujit pesky). Atd.

Tim, ze sem neco malo zbozi kamionem prevezl a jak pisete, ze se taha spousta kravin a zbytecnosti, snazim se na to myslet. 

Odkaz ke komentáři

Páni filosofové, co se vrátit ke kořenům problému a uvědomit si v jakém vlákně jsme? Je to tu furt dokola. Někomu se nelíbí humor jiného a má potřebu se ohradit protože to uráží jeho jemnocit. Myslím že od toho je tu admin, aby filtroval co už je z jeho pohledu ekl. My ostatní nemusíme hned ejakulovat s ubezpečením že nám to tedy vtipné nepřipadá, můžeme to přejít pokrčením rameny a zasmát se u dalšího příspěvku. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...