warann Odesláno před 14 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 14 hodinami Tak ne uplne vanocni. 7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno před 8 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 8 hodinami Katolík, protestant,muslim a žid spolu večeří a chlubí se… Katolík: Mám takové jmění…koupím si Citibank! Protestant: Já si koupím si General Motors! Muslim: A já Microsoft! Všichni se otočí na žida,ten si v klidu zamíchá kafe a ledabyle prohodí: Já ale nic z toho neprodávám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno před 7 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 7 hodinami @Lynx12 já to znám v rozšířené verzi. Hinduista si chtěl koupit Chronomag 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno před 5 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 5 hodinami Ja znam akorat hinduistu Hirše...ale ten zase hypnotizoval hodoninsky horizont ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno před 5 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 5 hodinami Hladil hasicskou hadici hyzdemi:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno před 5 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 5 hodinami To jo, ale to byl hormonalni hybrid homosexual Horacek ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno před 5 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 5 hodinami 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se