Milan156 Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června Je to starší, ale pořád platné (jestli to tu v minulosti někdy bylo tak se omlouvám, prošel jsem jen pár stran nazpět)
Tomak Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června před 23 minutami, Irwinek napsal: Balóny nahoře i dole - dokonalá symetrie, dokonalá krása 1
gunman Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června Tohle by babky u nás na vesnici do pár minut zabily lopatama, aby se to nerozmnožilo A jak zpívá Ben Cristovao - správnej Čech je bílej, ne n*gr
safi Odesláno 5. června Nahlásit Odesláno 5. června před 12 hodinami, gunman napsal: Tohle by babky u nás na vesnici do pár minut zabily lopatama, aby se to nerozmnožilo A jak zpívá Ben Cristovao - správnej Čech je bílej, ne n*gr Typický pražský ajťák z Karlína… 1
Jehlan Odesláno 5. června Nahlásit Odesláno 5. června před 1 hodinou, safi napsal: Typický pražský ajťák z Karlína… dneska se mi zdál divný sen, - brácha dělal školení severoafrickým řidičům linkových autobusů, aby se s nimi lidi nebáli jezdit " Brambůrky ! rozdávejte cestujícím brambůrky zdarma! " a já jsem pomáhal Pražské záchrance s převozem pacientů - kvůli kolapsu dopravy pěšky a metrem... nebyl úplněk nebo změna tlaku ? 1
JR_2010 Odesláno 5. června Nahlásit Odesláno 5. června Před chvilkou v televizi položila redaktorka nové Playmate otázku, jak se jí výhrou v soutěži změnil život...prý absolutně, normálně otočka o 360° 5
bluman Odesláno 5. června Nahlásit Odesláno 5. června U nas v relacii Nove byvanie (hladaju ludom podla zadania a stanoveneho budgetu byt/dom) realitna maklerka na otazku, aku ma ta spalna orientaciu, odpovedala: "Juznu a v lete taku juho-vychodnu" 1
Tomak Odesláno 5. června Nahlásit Odesláno 5. června (upraveno) Před hodinou, JR_2010 napsal: Před chvilkou v televizi položila redaktorka nové Playmate otázku, jak se jí výhrou v soutěži změnil život...prý absolutně, normálně otočka o 360° Náhodou vcelku předvídavá odpověď s těma 360°. Pokud vylezla odněkud ze zadele, po výhře na nějakou dobu zazáří, zapaří, prachy rozfofruje, pak se vrátí odkud přišla a kruh se uzavře Upraveno 5. června uživatelem Tomak 1
Radek124 Odesláno 5. června Nahlásit Odesláno 5. června @bluman No co - když to babiznu táhne k východu... 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se