Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 13,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 23 minutami, Irwinek napsal:

TAK MA VYPADAT NASE UZASNA__ BUDOUCNOST (2).jpg

Balóny nahoře i dole - dokonalá symetrie, dokonalá krása ☯️

• Haha 1
Odesláno

Tohle by babky u nás na vesnici do pár minut zabily lopatama, aby se to nerozmnožilo 🙂 A jak zpívá Ben Cristovao - správnej Čech je bílej, ne n*gr 

Odesláno
před 12 hodinami, gunman napsal:

Tohle by babky u nás na vesnici do pár minut zabily lopatama, aby se to nerozmnožilo 🙂 A jak zpívá Ben Cristovao - správnej Čech je bílej, ne n*gr 

Typický pražský ajťák z Karlína…

• Haha 1
Odesláno
před 1 hodinou, safi napsal:

Typický pražský ajťák z Karlína…

dneska se mi zdál divný sen, - brácha dělal školení severoafrickým řidičům linkových autobusů, aby se s nimi lidi nebáli jezdit " Brambůrky ! rozdávejte cestujícím brambůrky zdarma! " a já jsem pomáhal Pražské záchrance s převozem pacientů - kvůli kolapsu dopravy pěšky a metrem...  nebyl úplněk nebo změna tlaku ? 🤣

• Haha 1
Odesláno

Před chvilkou v televizi položila redaktorka nové Playmate otázku, jak se jí výhrou v soutěži změnil život...prý absolutně, normálně otočka o 360°

• Haha 5
Odesláno

U nas v relacii Nove byvanie (hladaju ludom podla zadania a stanoveneho budgetu byt/dom) realitna maklerka na otazku, aku ma ta spalna orientaciu, odpovedala:

"Juznu a v lete taku juho-vychodnu"

🤣

• Haha 1
Odesláno (upraveno)
Před hodinou, JR_2010 napsal:

Před chvilkou v televizi položila redaktorka nové Playmate otázku, jak se jí výhrou v soutěži změnil život...prý absolutně, normálně otočka o 360°

Náhodou vcelku předvídavá odpověď s těma 360°. Pokud vylezla odněkud ze zadele, po výhře na nějakou dobu zazáří, zapaří, prachy rozfofruje, pak se vrátí odkud přišla a kruh se uzavře 😉

Upraveno uživatelem Tomak
  • Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...