bobi Odesláno 30. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2020 Když už BIS vydává nějaké výroční zprávy, rád bych tam viděl koho chytli (čí občan, ve prospěch koho špionil, co špionil) a jestli byl vyhoštěn, nebo odsouzen. Že tu rejdí špioni je fakt, ale to ví každý a na to nepotřebuju BIS. A za "kvalitu" BIS vypovídá celá ricinová aféra. Stejně tak snaha o ovlivňování školních osnov. A že každá zpravodajská služba potřebuje dozor (i s právem nahlédnutí do otevřených kauz) je jasné. Je to jen otázka stupně prověření. A jestli to má být prezident? (Ne Zeman, prostě prezident). Já nevím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2020 LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2020 UNLOCK Koho zajímá moje rekce na politiku ve vlákně HUMOR, mrkněte, prosím, sem: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2020 před 23 hodinami, moco napsal: Pár nemocných lidí. Hlavně ten poslední s dřevem, pár lidí by si tu mělo vzít příklad.... nebudu jmenovat Tak se mám na co těšit. Syn, 8 let si to prohlížel a hned u první fotky se zarazil. Já - co je? On - to je divný. Já - proč? On - ten monitor je šejdrem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2020 Pekny komentář :-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2020 Máme tu na to hezké vlákno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2020 https://olomoucka.drbna.cz/krimi/21093-zena-se-kvuli-kriku-z-vedlejsiho-bytu-bala-o-souseduv-zivot-ten-byl-uprostred-tankove-bitvy.html?fbclid=IwAR1_5YcPQ8P1Nn-VgaQ-owmDeYedSnrz95KLA2PTXdJaulAuKjVdIkWT4Qo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2020 S tou kočkou je to jasný - na kresbě chybí ocas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2020 a má moc velký ramena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2020 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2020 Eshop vs realita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2020 Spis photoshop vs. eshop. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2020 Zvire vratil, v cem je problem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2020 Prosla frekvence je horsi jak teply pivo. Dnesni Lidovky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2020 Adept na Bludný balvan. Jsem zvědavej co na to "vodní sommeliéři" i když po Smartwater je asi možný prodat cokoliv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 3. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2020 zdroj je taky výživnej Pollack Laboratory | EZ Water | University of Washington Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se