elloco Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2020 Když už BIS vydává nějaké výroční zprávy, rád bych tam viděl koho chytli (čí občan, ve prospěch koho špionil, co špionil) a jestli byl vyhoštěn, nebo odsouzen. Že tu rejdí špioni je fakt, ale to ví každý a na to nepotřebuju BIS. A za "kvalitu" BIS vypovídá celá ricinová aféra. Stejně tak snaha o ovlivňování školních osnov. A že každá zpravodajská služba potřebuje dozor (i s právem nahlédnutí do otevřených kauz) je jasné. Je to jen otázka stupně prověření. A jestli to má být prezident? (Ne Zeman, prostě prezident). Já nevím...
Bert Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2020 UNLOCK Koho zajímá moje rekce na politiku ve vlákně HUMOR, mrkněte, prosím, sem:
warann Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2020 V 30. 11. 2020 v 19:53, moco napsal: Pár nemocných lidí. Hlavně ten poslední s dřevem, pár lidí by si tu mělo vzít příklad.... nebudu jmenovat Rozšířit Tak se mám na co těšit. Syn, 8 let si to prohlížel a hned u první fotky se zarazil. Já - co je? On - to je divný. Já - proč? On - ten monitor je šejdrem.
Lynx12 Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2020 https://olomoucka.drbna.cz/krimi/21093-zena-se-kvuli-kriku-z-vedlejsiho-bytu-bala-o-souseduv-zivot-ten-byl-uprostred-tankove-bitvy.html?fbclid=IwAR1_5YcPQ8P1Nn-VgaQ-owmDeYedSnrz95KLA2PTXdJaulAuKjVdIkWT4Qo
Klotzman Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2020 S tou kočkou je to jasný - na kresbě chybí ocas.
Micey Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2020 Prosla frekvence je horsi jak teply pivo. Dnesni Lidovky..
rmx Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2020 Adept na Bludný balvan. Jsem zvědavej co na to "vodní sommeliéři" i když po Smartwater je asi možný prodat cokoliv.
Liqid Odesláno 3. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2020 zdroj je taky výživnej Pollack Laboratory | EZ Water | University of Washington
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se