Rybiz Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 Před pár týdny byla uvedena na trh řada hodinek s názvem „Iron Walker“ od Wempe. Vybral jsem na focení klasické tříručky v barvě modrého a bílého ciferníku (jedny automat a druhé quartz) oboje ve verzi chronometer dle německé certifikace ISO 3159 (obdoba C.O.S.C). Navíc zde je měření prováděno na rozdíl od C.O.S.C. již na strojcích vložených v konkrétních pouzdrech. Zejména varianta Quarz v modrém provedení velmi evokuje vzpomínky na Oysterquartz od Rolex. (i zde lícuje vteřinovka bezchybně na minutové indexy, což často není případ Omega či Breitling manufaktur). Pár technických infromací (společné pro oba strojky): - Poudro 40mm (dělá se i varianta 36mm) - Výška krásných 9,75mm - lug-lug 41mm - Safír sklo, 10bar voda - Super-luminova jako u Rolexu - Precizní dílenské zpracování jak je u Wempe zvykem - Strojky: a) ETA 2892-A upravená Wempe, chronometer, rezerva 50h, b) ETA Quarz 64.111 ve verzi chronometer rovněž Fotky jsou zaměrně za různých světelných podmínek bez úprav (přímé slunce, polostín, stín) ale nic nenahradí lidské oko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 22. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 druha varka: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 22. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 a na ruce: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 To je prostě paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 22. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 22. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 akorat koukam, ze vsechny fotky na ruce sou mazly asi kvuli kompresi na web, ale pro velkikost pouzdra na ruce to staci.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 (upraveno) Nez jsem si vsiml te super leskle lunety, tak bych do nich sel:)) Moc diky za super fotky!!! Upraveno 22. června 2020 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 22. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 ad luneta - stejna jak na expech I no :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 Hodinky parádní! Když jsem je před pár týdny poprvé zahlédl na fotkách, tak mě neskutečně zaujaly ty chronography (černý dial a bílé subciferníky). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 Krásný hodinky v perfektní velikosti a super fotky. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 Moc pekne hodinky. Jak velka je ruka na fotkach? L2L 41mm jsou vlastne skoro male hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 Hodinky parádní, jen trochu nezvyklé je to označení Quarz, navíc, když je tam řada dalších popisů v angličtině. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 Za mě taky pochval , moc povedený hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 Uz jsem ti je dneska chvalil do tydlifona, za me parada! az zas budu jednou pracovat, taxi je vod tebe koupim! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 Parádní kukačky, kde se dají omrknout naživo na krámě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 Fakt podařený hodinky a fotky super! Díky. Který se ti live líbí víc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 22. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 před 3 minutami, MíraMíra napsal: Fakt podařený hodinky a fotky super! Díky. Který se ti live líbí víc? he, libi vice, to zalezi na uhlu pohledu: modry baterkace nostalgicky pripominaji oysterqvartzky od Erka co jsem mival, tedka je ta velikost o chlup lepsi, a zbytek stejne paradni. No a belasky jsou pro mne zatim top hodinky s bilym cifrem, predci i polarky (expy II) za zlomek ceny. A zde plati dvojnasob, ze live je fakt jinde nez fotky. ad Kostra: live jsou k videni v Deutchlandu, nejblize Wempe Drazdany, Viden, Mnichov... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 Jo,vypadají dobře.Ty modrý by mně asi taky slušely,yes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 Jsou parádní. Za mě ty modrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 23. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2020 Jo a malem bych zapomnel... jelikoz ses pomerne dusledny, tak jiste mas lumifoto. Tak ho sem pls prskni. Po slovensky vďaka, bratm! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se