Zlý vlk Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září Myslím obě. Normálně si člověk nevšimne, když si chce jen tak posvítit. Ale jak začneš dělat prudší pohyby, tak je to zřejmé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září Tohle ale dělá dost světel, taky sem na to citlivej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 22. září Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září (upraveno) V 18. 9. 2024 v 16:04, 323GT napsal: Včera jsem objednal, zaplatil a zatím nic. Přišlo pouze potvrzení o vytvoření objednávky. Tak jak? Nam to uz dorazilo. Celovka Fenix v pohode, sviti super, ale zrejme se trochu podepsal zub casu nejen na starym konektoru, ale i pouzitych plastech. Asi nebudou spatny a snad by mely i neco vydrzet, ale na pohled i omak pusobi trochu hur nez jsem u Fenixu zvyklej. Ale sviti dobre a to je samozrejme hlavni, nehlede na to, ze za tech akcnich cca 800kc neni co resit. No a pak jsem u brachy zjistil, ze myho oblibenyho priveskovyho Fenixe dosti prekopali, ma jiny funkce a bohuzel je taky vetsi. Ne o moc, ale v kapse je to (trochu) znat. Upraveno 22. září uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323GT Odesláno 22. září Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září Před hodinou, warann napsal: Tak jak? Nam to uz dorazilo. Celovka Fenix v pohode, sviti super, ale zrejme se trochu podepsal zub casu nejen na starym konektoru, ale i pouzitych plastech. Asi nebudou spatny a snad by mely i neco vydrzet, ale na pohled i omak pusobi trochu hur nez jsem u Fenixu zvyklej. Ale sviti dobre a to je samozrejme hlavni, nehlede na to, ze za tech akcnich cca 800kc neni co resit. No a pak jsem u brachy zjistil, ze myho oblibenyho priveskovyho Fenixe dosti prekopali, ma jiny funkce a bohuzel je taky vetsi. Ne o moc, ale v kapse je to (trochu) znat. Dorazilo již v pátek, takže všechno v pořádku. Objednával jsem pouze E03R V2.0. Čelovku mám Fenix HL32R-T už rok. Ta má sice tělo z magneziové slitiny, ale zadní naklápěcí mechanismus je také plastový. Ale u čelovky asi v pohodě, vše drží bez problémů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září Tak jsem po E03R v2.0 pořídil další edc svitilnu od Fenix. Snad poslouží jak má. Fenix GL22 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 9. října Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října V sobotu v Brně jsem si koupil na výstavě nožů tuhle blbost, kterou jsem nutně potřeboval - DEgustační Vidlička, co vypadá jak jeLÍNEK - DEVLÍNEK. V pondělí, když nám na štamtyši přistál na stole talíř s dobrotama, tak jsem ho pokřtil. V kydexu, který byl dražší než ta hračka, si s tím ani nepropíchnete prdel, jak měli starost ostatní, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října Priatelia, mate tip na EDC baterku na kluce ( velkost nieco ako fenix 01 az 05) ktora ma LED svetlo, UV svetlo aj IR svetlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 12. října Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října Američance vyhořelo auto s termo hrnkem Stanley uvnitř. Video umístila na TikTok a spustila vlnu nákupů. Majitel Stanley ji po shlédnutí videa koupil nové auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zacik Odesláno 12. října Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října před 8 hodinami, moco napsal: Američance vyhořelo auto s termo hrnkem Stanley uvnitř. Video umístila na TikTok a spustila vlnu nákupů. Majitel Stanley ji po shlédnutí videa koupil nové auto. legendy hovoria ze ice tea bol este studeny Takto sa robi reklama do psej matere, palec hore majitelovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 13. října Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října legendy hovoria ze ice tea bol este studeny Takto sa robi reklama do psej matere, palec hore majitelovi asi tak.Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baracuda Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října V 11. 10. 2024 v 21:50, Harwey napsal: Priatelia, mate tip na EDC baterku na kluce ( velkost nieco ako fenix 01 az 05) ktora ma LED svetlo, UV svetlo aj IR svetlo. Náhodou jsem na to nedávno narazil v nějakém videu na Youtube, kde to doporučuje, ale nemám vlastní zkušenost. https://allegro.cz/nabidka/rovyvon-svitilna-aurora-a8-g4-650lm-svetla-14713155903?utm_feed=712e6653-4749-4512-b084-b6e297fc9e0b&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=CZ>Sport>P%26S>PMAX&ev_campaign_id=20761933864&gad_source=1&gclid=CjwKCAjwpbi4BhByEiwAMC8JnWRzU_pP5CW9sD4VdqtaaUhPDGyZojbAbXJ0AvKO6Z80afpBJ7iTmhoCwyMQAvD_BwE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října @baracuda diky akurat teraz som tieto rovyvon kukal. tebou postovana nema ani UV ani IR. tuto trojkombinaciu som u nich nenasiel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října tak som ozelel IR a kupil Nitecore Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baracuda Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října UV má IR ne, to jsem přehlédl. Ať ti Nitecore dobře slouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerrou Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října V 22. 9. 2024 v 20:42, warann napsal: Tak jak? Nam to uz dorazilo. Celovka Fenix v pohode, sviti super, ale zrejme se trochu podepsal zub casu nejen na starym konektoru, ale i pouzitych plastech. Asi nebudou spatny a snad by mely i neco vydrzet, ale na pohled i omak pusobi trochu hur nez jsem u Fenixu zvyklej. Ale sviti dobre a to je samozrejme hlavni, nehlede na to, ze za tech akcnich cca 800kc neni co resit. No a pak jsem u brachy zjistil, ze myho oblibenyho priveskovyho Fenixe dosti prekopali, ma jiny funkce a bohuzel je taky vetsi. Ne o moc, ale v kapse je to (trochu) znat. ...chýba mi možnosť aretacie..takto ho nechtiac rozsvitim vo vačku a vybijem ani o tom neviem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října před 2 hodinami, zerrou napsal: ...chýba mi možnosť aretacie..takto ho nechtiac rozsvitim vo vačku a vybijem ani o tom neviem... To uz se tu resilo. Dvojklik (nebo trojklik, ted nevim) a zamknes to. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října (upraveno) V 30. 12. 2022 v 19:51, Harwey napsal: Na lumi mam dlhe roky no name UV baterku z aliho za par eur, na tri AAA tuskove. ... poslední dobou, když jdu spát, ještě rychle nasvítím a odkládám na dohled (Congratulations! You've increased your rank to Závislák!) Upraveno 21. října uživatelem Jehlan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 22. října Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října Bude sa hodit do mesta ako EDC ? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října LED kľúčenka Nitecore TIKI, CRI LED+ UV LED, Micro-USB nabíjateľná fakt ideal na kluce, nabitie z 0 na 100 za cca hodinu, na nasvietenie lumi s UV vzdy ready:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října Nová verze už má usb c Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se