wizard-ov Odesláno 31. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2021 To bydlíte v cikánské čtvrti, že máte tohle jako edc? ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 31. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2021 (upraveno) Jako nikam to netahám, ale chtěl jsem to mít doma... A tady jsme se řekli, že jsme tolerantnější, než ve vlákně nože... A nosit se to u sebe dá. Tak jak někdo seká, tak někdo řeže. Upraveno 31. května 2021 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 1. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2021 před 17 hodinami, wizard-ov napsal: To bydlíte v cikánské čtvrti, že máte tohle jako edc? ;o) To akoze su ciganske stvrte zarastene nepriestupnymi krovinami? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 1. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2021 Záložní EDC pro případ apokalypsy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 1. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2021 před 6 hodinami, cali napsal: To akoze su ciganske stvrte zarastene nepriestupnymi krovinami? Ne, ale nepřístupným etnikem ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 24. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2021 (upraveno) myslim, že to asi potřebuju Upraveno 24. července 2021 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 24. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2021 Hmm kde se to dá koupit ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 24. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2021 Ne ze bych kdy pracoval, ale vypadaji dobre, asi si je poridim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 24. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2021 Bezte vsichni do prdele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 24. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 24. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2021 (upraveno) Moje nové vandrovní EDC Upraveno 24. července 2021 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 24. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2021 Si děláte legraci, ale ty kleště nikde nemají... Ani německý Amazon nepomohl .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 24. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2021 (upraveno) Já je nechci. Já je potřebuju! Upraveno 24. července 2021 uživatelem Americkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 24. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2021 https://www.bo-import.cz/kleste-twingrip-200mm-knipex-8202200-p1146435/ Co toto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 24. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2021 (upraveno) Cena super, akorat je nemaji (dostupnost na dotaz). Krome toho je nechci ani nepotrebuju. Ael stejne jsem objednal… Upraveno 24. července 2021 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 24. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2021 A koukam ze je to jine cislo. Na videu 8201200 a odkaz na 8202200. V cem je rozdil netusim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 24. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2021 ta dvojka má víc pohodlnější ručky, poslední čísla by měla být délka v mm, takže 200mm a ta je stejná u obou. Ale jestli to je jenom v ručkách to nevim, ale asi jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 25. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2021 nechci kuci moc vysírat, ale pro inspiraci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 (upraveno) tak jsem do bo-importu poslal dotaz na dostupnost... Teď mi odpověděli, že kleště naskladni za tři měsíce... to na ně do té doby zapomenu... Upraveno 26. července 2021 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 před 55 minutami, mAra_ napsal: tak jsem do bo-importu poslal dotaz na dostupnost... Teď mi odpověděli, že kleště naskladni za tři měsíce... to na ně do té doby zapomenu... To já taky, nicméně objednáno mám (tři měsíce čekačku potvrzuju). Ale zas, když na to mezitím zapomenu, tak budu to mít pro sebe jako takový překvápko nebo jsem to mohl rovnou i zaplatit a byl by to vlastně svýho druhu dárek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se