zceyee Odesláno 22. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2022 Jeste v batohu nosim kapky do oci v mikroflastickach, neco takoveho .. https://www.benu.cz/artelac-uno-cl-30x0-6ml To je za me taky must have jako EDC, za par korun a nevazi to skoro nic, kazdou chvili to nekdo kolem me potrebuje a v lekarnickach to nebyva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 23. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2022 (upraveno) Tak jsem skončil u lahve QUICK FLIP-u a myslím, že budu v nákupech pokračovat …. Dík kluci :0D Upraveno 23. dubna 2022 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 23. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2022 (upraveno) double Upraveno 23. dubna 2022 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 24. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2022 Tak aby řeč nestála, tak já dnes objednal pro změnu todle . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 24. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2022 Tak teď nevím, nebylo by lepší koupit celou PADku? Je tam všechno a v zimě se i ohřejete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 26. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2022 Tak je doma . OK, asi to není úplně to klasické kancelářské EDC, na druhou stranu, nikdy nevíte, kdy budete potřebovat přeříznout sekretářku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 26. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2022 Schválně si s tím zkus něco uříznout. Já úplně čuměl, jak to fachá ... Super věc a kdo nezkusil, tak neví... Myslím, jsem tu už ten svůj i někdy dával... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 26. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2022 Právě teď, mAra_ napsal: Myslím, jsem tu už ten svůj i někdy dával... Doufám, že to bylo po půlnoci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 26. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2022 Moc nechápu narážku... Asi to bude tím, že mě bolí už od pátku zuby a zubař měl volno až ve středu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 26. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2022 Mně bolí taky zuby, takže , no a narážka byla i na moje poměry asi dost nepovedená, takže jako bych nic neřekl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 26. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2022 Ja mel podobnou pilku od Husquarny, vozil jsem to v aute a asi za dva roky jsem nenasel jedinou vec kterou bych s tim potreboval uriznout, takze sla nakonec pryc. To fakt mate jako EDC tohleto jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 26. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2022 před 22 minutami, zceyee napsal: ... To fakt mate jako EDC tohleto jo? Kua od někoho kdo nosí denně po kapsách dvoje knipexky bych čekal teda větší míru pochopení pane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 26. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2022 Ty nosim v batohu a oproti tomuhle sou 5x mensi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 Tak 3 dny od nákupu 1,6l na čaj / džus ….. mi dnes do práce přišla ještě zásilka s 4dcl na kaffee a pro přítuly 7dcl na ty její slavný shakery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 15. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2022 (upraveno) Kluci, asi blbě hledám …. Ale existuje na trhu nějaká čelovka s tokem okolo 3000lum, aniž by měla v zátylku ten bazmecht alá akumulátor ??? Svým způsobem ano, je tam fajn i jako záložní adaptér. Ale za předpokladu, že lezete do spacáku s nasazenou čelovkou, kvůli prudkému vystartováni z bivaku při záběru životního úlovku, je celkem nekonformní. ty na které jsem narazil, tam mají ten akumulátor “ na pevno “. Nebo se pletu a dá se sundat ?! Nejlépe zn. Fénix Upraveno 15. května 2022 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Katchabba Odesláno 15. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2022 Kupříkladu o čelovce Fenix HP30R V2.0 prodejce říká: “Baterie jsou umístěné v odděleném pouzdře na nastavitelném kabelu, které lze nosit na zátylku, umístit na opasek, do kapsy a nebo do batohu. Zvyšuje se tím komfort nošení a v zimě jsou baterie lépe chráněny proti mrazu.” (A ujasni si rozdíl mezi “konformní” a “komfortní”. O “bazmechtu” nemluvě…) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 16. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2022 Armytek dělá celkem děla. Máš to všechno v jednom těle. Už dělají i 4000 lm. Jinak dost silně pochybuju, že ti taková darda bude svítit déle než minutu, to nemůžeš uchladit. Teda pokud nelovíš v arktidě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M109 Odesláno 16. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2022 před 16 hodinami, Lobber napsal: Kluci, asi blbě hledám …. Ale existuje na trhu nějaká čelovka s tokem okolo 3000lum, aniž by měla v zátylku ten bazmecht alá akumulátor ??? Svým způsobem ano, je tam fajn i jako záložní adaptér. Ale za předpokladu, že lezete do spacáku s nasazenou čelovkou, kvůli prudkému vystartováni z bivaku při záběru životního úlovku, je celkem nekonformní. ty na které jsem narazil, tam mají ten akumulátor “ na pevno “. Nebo se pletu a dá se sundat ?! Nejlépe zn. Fénix Su, napriklad https://www.sofirnlight.com/products/sofirn-hs20-usb-c-rechargeable-headlamp-xhp50-2-powerful-headlight-with-dual-led-and-dual-switch-ship-form-cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 16. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2022 Ne vůbec nepotřebuju další čelovku Máš jí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M109 Odesláno 16. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2022 Ak to bola otazka na mna, prave som ju objednal. Pride, zreferujem... Od Sofirnu mam SP33V3, pouzivam denne a som spokojny, tak som zvedavy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se