Ondrej71 Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Odesláno 25. září 2013 (upraveno) Dobré ráno, konečně zase svítí slunko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. září 2013 uživatelem Ondrej71
Thomass Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Odesláno 25. září 2013 Cestou do práce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sta Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Odesláno 25. září 2013 Dobre rano z Trutnova Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
honzyk Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Odesláno 25. září 2013 V koloně ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frostie Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Odesláno 25. září 2013 dnes na oživení trochu russian vintage. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
semi001 Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Odesláno 25. září 2013 Do práce už za tmy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bedja Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Odesláno 25. září 2013 ..krásné slunečné ráno.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ..a teď ještě hodinky.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
filo-boxer Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Odesláno 25. září 2013 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bandicoot Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Odesláno 25. září 2013 Potřeboval jsem oblekovky a tak jsem z vintážních Seiko sundal původní tah-plecháč-chlupodravec a nasadil nový Rios Texas ze Strapshopu.Trochu jsem se bál, že černý řemen v rozměru 20mm bude k hodinkám (36mm) nepoměrný a výrazný, ale příjemně to rozbíjí jeho strukura. Navíc lehká patina koresponduje s věkem hodinek.Mám radost. Další řemen, který se povedl. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
semi001 Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Odesláno 25. září 2013 Potřeboval jsem oblekovky a tak jsem z vintážních Seiko sundal původní tah-plecháč-chlupodravec a nasadil nový Rios Texas ze Strapshopu.Trochu jsem se bál, že černý řemen v rozměru 20mm bude k hodinkám (36mm) nepoměrný a výrazný, ale příjemně to rozbíjí jeho strukura. Navíc lehká patina koresponduje s věkem hodinek.Mám radost. Další řemen, který se povedl.Bandi, sedí parádně
emef Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Odesláno 25. září 2013 Včerejší zamlsání v nejlepším baru. Kterejpak to asi je? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
honzoush Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Odesláno 25. září 2013 Dnes Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sect Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Odesláno 25. září 2013 Dneska speciálně pro Hasňu a pro všechny další, kterým tyto hodinky taky nejdou z hlavy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
El Nano Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Odesláno 25. září 2013 ...voblekofky @bandi: ty seika vypadají na tý kůži parádně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
michalval Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Odesláno 25. září 2013 Včerejší zamlsání v nejlepším baru. Kterejpak to asi je? Původně jsem chtěl napsat, že v Hemingway Baru, bo to píšou na ubrouscích. Ale pak jsem si uvědomil, že to musí být někde ve vesmíru, zřejmě na ISS, jinak by to všechno nedrželo takhle na boku
Doporučené příspěvky