Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

..krásné slunečné ráno.. :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

..a teď ještě hodinky.. :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Potřeboval jsem oblekovky a tak jsem z vintážních Seiko sundal původní tah-plecháč-chlupodravec a nasadil nový Rios Texas ze Strapshopu.

Trochu jsem se bál, že černý řemen v rozměru 20mm bude k hodinkám (36mm) nepoměrný a výrazný, ale příjemně to rozbíjí jeho strukura. Navíc lehká patina koresponduje s věkem hodinek.

Mám radost. Další řemen, který se povedl.

Odesláno

Potřeboval jsem oblekovky a tak jsem z vintážních Seiko sundal původní tah-plecháč-chlupodravec a nasadil nový Rios Texas ze Strapshopu.

Trochu jsem se bál, že černý řemen v rozměru 20mm bude k hodinkám (36mm) nepoměrný a výrazný, ale příjemně to rozbíjí jeho strukura. Navíc lehká patina koresponduje s věkem hodinek.

Mám radost. Další řemen, který se povedl.

Bandi, sedí parádně ;) 

Odesláno

Včerejší zamlsání v nejlepším baru. Kterejpak to asi je? :)

Původně jsem chtěl napsat, že v Hemingway Baru, bo to píšou na ubrouscích. Ale pak jsem si uvědomil, že to musí být někde ve vesmíru, zřejmě na ISS, jinak by to všechno nedrželo takhle na boku  :P

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...