jencekgs Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Odesláno 17. října 2013 pořád stejně A poprvé zkouška Rychle se učí
ZLOjasna Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Odesláno 17. října 2013 EDC v jemných odleskoch modrej Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Odesláno 17. října 2013 Vit-krásný fotky Díky uvádíš mě i moji Nokii do rozpaků.
ggrand Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Odesláno 17. října 2013 Experimentuju. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bullet Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Odesláno 17. října 2013 (upraveno) Vit:Ahoj, jakou Nokii jsi to fotil, ty fotky jsou dost pekny, vostry...., nevim teda jestli neporusuju pravidla nejakou propagaci znacky N...A. dekuju Upraveno 17. října 2013 uživatelem cikinek
USER47 Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Odesláno 17. října 2013 Tohle už je reedice se 7s26 z roku 1997.Říkal jsem si, že na šedesátý léta jsou nějak podezřele zachovalý...:-D
financ Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Odesláno 17. října 2013 Pěknej svetr! Já dnes na stavbu Suby. Jsou v pohodě.... Co to stavis, takhle to vypada jak lod. Archa?
martin3333333333 Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Odesláno 17. října 2013 Tak dneska ruské automaty Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
DaLo Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Odesláno 17. října 2013 Dneska jsem musel bejt za slusnaka, ale oblekovky nemam. Nastesti mam hodnou pritelkyni, co mi pujci svoje:)
m.n. Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Odesláno 17. října 2013 (upraveno) Vit:Ahoj, jakou Nokii jsi to fotil, ty fotky jsou dost pekny, vostry...., nevim teda jestli neporusuju pravidla nejakou propagaci znacky N...A. dekuju Nokia C6-00, aspoň to píše EXIF? Upraveno 17. října 2013 uživatelem m.n.
kloubik Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Odesláno 17. října 2013 Vcera cesta z mesta, vycistit si v pulce tydne trochu hlavu. Jen budicek v 5.30 po 6 pivech nebyl nic moc V devet uz jsem zase zarezaval v hnusny kancelari Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bullet Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Odesláno 18. října 2013 Nokia C6-00, aspoň to píše EXIF? dekuju za info...no, to je slusny, klobouk dolu!
Ondrej71 Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Odesláno 18. října 2013 W. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Odesláno 18. října 2013 dekuju za info...no, to je slusny, klobouk dolu! Díky, ano je to C6-ka.Postupem času zjišťuju že mnohdy nejde ani tak o techniku, jako spíše o nalezení dobrých světelných podmínek.
Horhe Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Odesláno 18. října 2013 Už je ráno, tak hurá do kolbenky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
brumko Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Odesláno 18. října 2013 Trocha zeleného čaju ráno padne vhod Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
CEGY Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Odesláno 18. října 2013 Zase v robote.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
filo-boxer Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Odesláno 18. října 2013 Vyvencit psa Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a hura do prace. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Odesláno 18. října 2013 Zase jedna podzimní: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky