Horhe Odesláno 20. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2013 638 nebo 634? Já dnes provětral stroj taky..Ale bylo to bez vibrací.... Teď koukám, že jsou trochu rozmazaný...Ale co. Rlx už znáte.... No jo, to jsou ty moderní motorky, bez vibrací Je to 634. Oproti foto už tam je nový přední kolo a chromovaný tlumiče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2013 Tissot Seastar Navigator + Rios Montana = dokonalá kombinace!!!Roberte,gratulace,slusi jim to na nem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 20. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2013 ráno na kole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexion Odesláno 20. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2013 Na skuske odoslané cez ťapku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 20. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 20. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2013 Pracovni vikend, takze Gshock a asi posledni grilovani letos... Fajn vikend....ted uz bohuzel u nas prsi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 20. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2013 práce na zahrádce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 20. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2013 <br /><br />Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk<br /><br /> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 20. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2013 Celej víkend ocelový ryby a vydařenej výlet do Beskyd...v sobotu Javorník, večer Rožnovskej mikrosraz a zkouška pivotěsnosti, dneska Soláň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 20. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2013 Tak ktery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 20. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2013 Za mna: 60% suby, 39% po a 1% ve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 20. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2013 Ale špízy jim chutnaly, že...Ano,Luďo.Jen se po nich zaprášilo..Ale k tomu doktorovi rád zajdu.Je to taky milovník hodinek a velkej kámoš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 20. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2013 Víkend se povedl. Zcela určitě uhádnete kde A také jsem viděl spoustu zajímavých hodinek v místních výlohách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2013 Víkend se povedl. Zcela určitě uhádnete kde A také jsem viděl spoustu zajímavých hodinek v místních výlohách.Karlovary... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 20. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2013 Víkend se povedl. Zcela určitě uhádnete kde A také jsem viděl spoustu zajímavých hodinek v místních výlohách.Byl jsi v Azre? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 20. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2013 Jasně, Vary cikinek: Jen u výlohy, žena a kamarádi neměli pro můj koníček tento víkend moc pochopení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 20. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2013 :-), no jo, co nadelas.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 20. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2013 Igeny... Nahodil jsem po delsi dobe bilou lunetu a hnedej instalaterskej remen a mam zas novy hodinky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 20. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2013 Za mna: 60% suby, 39% po a 1% ve Za me to samy, akorat suby uz jsou na ne moc drahy(zatim) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 20. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2013 Včera v Krkonoších po procházce, ve vířivce - byly zrovna krásné 3 stupně....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky