StanoBare Odesláno 25. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2013 Vysoké Tatry. Oceňujem výbornú čitateľnosť odpočtu ciferníka i lunety. Človek len mrkne a vie, kedy by už trebalo nazpäť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 25. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2013 máš nevkusný ponožky a rozmazaný hodinkyMne se ty ponozky libi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 25. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2013 Chlapi diky-silna dvojka:p odesláno přes můj ŤapaŤalkTaky už mám silnou dvojku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2013 Gratulace! Pekna patina na indexech, jaky je to rok? Doufam ze bude vlakno s vic fotkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2013 Jj, pekloAle stihnul jsem nejen fotit ale i mučit InstagramCele dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2013 Seiko vintage Friday ...Cele vyborne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2013 Vysoké Tatry. Oceňujem výbornú čitateľnosť odpočtu ciferníka i lunety. Človek len mrkne a vie, kedy by už trebalo nazpäť. Krása. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2013 Vysoké Tatry. Oceňujem výbornú čitateľnosť odpočtu ciferníka i lunety. Človek len mrkne a vie, kedy by už trebalo nazpäť. Stano parada! Kua tie B42 vyzeraju sakramensky dobre na cloveku takto z dialky... Preindexovany cifernik a luneta, specificka tmavsia farba ocele a jedinecny kockovany tah... parada! No... Som rad ze ich mam A tu citatelnost potvrdzujem, vyborna vlastnost Nesetri fotkami! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2013 Taky už mám silnou dvojku. To ses s nima dlouho mazlil :-). Jeste jednou gratulace, povedlo se.Jeste to chce nejaky nechrono do trojky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2013 Vintage pracovní sobota A teď nově vylepšeny o origo pásek se sponou. Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2013 máš nevkusný ponožky a rozmazaný hodinky poměrně nešťastný úvod ... zkus to znovu a jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2013 máš nevkusný ponožky a rozmazaný hodinky poměrně nešťastný úvod ... zkus to znovu a jinak Napsal jsem mu o pulnoci neco podobneho a vyslouzil jsem si dokonce kamaradskou SZ. To bude nekdo prinosny. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2013 Na ruce mi přistál kemr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2013 máš nevkusný ponožky a rozmazaný hodinkyWell, skusim ti to povedat este inak: toto nie je vlakno o bezprecedentnej kvalite fotiek. Je o zdielani svojich momentiek zo zivota s hodinkami. Nabuduce na to prosim mysli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2013 Chlapi diky-silna dvojka:p odesláno přes můj ŤapaŤalk Taky už mám silnou dvojku. Tak to je nadherna dvojka:rolleyes: odesláno přes můj ŤapaŤalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2013 Zatiaľ na ruke 50hod Non Stop Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2013 Možná jsem se přeslechl, ale plete se mi něco o víkendu a babím létě. Místo toho mlha a mrholení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2013 Taky už mám silnou dvojku. Celou dobu přemýšlím, kde jsem to kombo viděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2013 Moje podobně silná dvojka:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2013 Dnes pri foceni odesláno přes můj ŤapaŤalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky