flagolo Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 Dneska krásné barvy na procházce u vypuštěných rybníků... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 uzasny...Díky, mám je rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 Chvíli jsem se bál, že se otvírá pekelná brána... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 Dnešní návštěva hlavního města me něco málo stála... Podotýkám že je to manželčina ručka. Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 (upraveno) Dneska krásné barvy na procházce u vypuštěných rybníků... dokonalá fotka ... nechápu jak vznikly ty barevné efekty v pozadí ... Chvíli jsem se bál, že se otvírá pekelná brána... buď Honzo v klidu ... tebe by tam stejně nepustili ( myšleno ) Upraveno 28. října 2013 uživatelem NERO.8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flagolo Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 dokonalá fotka ... nechápu jak vznikly ty barevné efekty v pozadí ... Díky, jsou to jen stromy za rybníkem, zbarvené do ruda tím dnešním pekelně zapadajícím sluncem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 Chvíli jsem se bál, že se otvírá pekelná brána... Krásná fotka - miluju tyhle barvy stmívání! Odpouštím ti i ty neostré Orlíky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 Krásná fotka - miluju tyhle barvy stmívání! Odpoštím ti i ty neostré Orlíky. O Orlíky nešlo, honilo se mi hlavou, jestli si nejdou pro mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 Uz je brzy tma :-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 Jedna včerejší z halloweenské zoo , už pár výletů za sebou a došlo i na ně..hledají si nového majitele.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 Večerní procházka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 Dopoledne za slušňáka Odpoledne podzimní hrátky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 O Orlíky nešlo, honilo se mi hlavou, jestli si nejdou pro mě Mně večerní obloha a její barvy fascinují. Mám hromady fotek - jak domácích, tak hlavně od moře - tam jsou ty barvy sytější a výraznější, ale jsem tím tak fascinován, že mi vlastně nikdy nenapadlo fotit to dohromady s hodinkami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 29. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2013 Moje nové krásky, s mojou kráskou na obede. Mohlo to vyzerať nevhodne, no stále som sledoval čas :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 29. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2013 Dal sis k tomu Becherovku?Ne, ne. Jenom pivečko Co Ty v Praze? Že Ti chce dát Rozvařená knedla (Zeman) nějaké to stání vyznamenáníčko?Mariane, ty jsi trefil hlavičku na hřebíček, ale nestihl jsem to, protože jsem se zdržel u Fleků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 29. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2013 A dobre jsi udelal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 29. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2013 A jedem, zas kancdajving Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dacambary Odesláno 29. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2013 Když ne v zaměstnání, tak doma v dílně. Odesláno z Tapatalk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 29. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2013 (upraveno) víkendové pouštění draka ala Tombed style, je asi jasný kde:-) Upraveno 29. října 2013 uživatelem Moty123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky