Kristian.nov Odesláno 10. června 2014 Nahlásit Odesláno 10. června 2014 Dnes takto. Cely den meetingy.<br /><br /> Až skončí ty vedra, nasadím taky řemen... teď sem akorát tak povolil tah...
bacil.357 Odesláno 10. června 2014 Nahlásit Odesláno 10. června 2014 Neodolal jsem...dnes jedny z nejhnusnějších hodinek.
siwi Odesláno 10. června 2014 Nahlásit Odesláno 10. června 2014 Neodolal jsem...dnes jedny z nejhnusnějších hodinek. P1000558.JPG No to je dost, žes je taky jednou vyvez! Už jsem je tu dlouho neviděl Já se chladím aspoň pohledem na podolskou vodárnu:
bacil.357 Odesláno 10. června 2014 Nahlásit Odesláno 10. června 2014 ...vůbec ne, jsou své a nic nekopírují! Však jo, myslel jsem to z recese..Já bych si přece hnusný hodinky na ruku nevzal. No to je dost, žes je taky jednou vyvez! Už jsem je tu dlouho neviděl Já se chladím aspoň pohledem na podolskou vodárnu: Asi mi chyběla vůně vanilky. Proč já je vlastně prodávám.. . Vypadá to, že překousnu fakt, mít doma dvoje potápky. Oproti MM300 jsou lehké, že o nich ani nevím. A ta lumi....je nej.
parre Odesláno 10. června 2014 Nahlásit Odesláno 10. června 2014 Dneska sem je do vedra dal na Nato...
Návštěvník Alda Odesláno 10. června 2014 Nahlásit Odesláno 10. června 2014 ...vůbec ne, jsou své a nic nekopírují! Však jo, myslel jsem to z recese..Já bych si přece hnusný hodinky na ruku nevzal. No to je dost, žes je taky jednou vyvez! Už jsem je tu dlouho neviděl Já se chladím aspoň pohledem na podolskou vodárnu: Asi mi chyběla vůně vanilky. Proč já je vlastně prodávám.. . Vypadá to, že překousnu fakt, mít doma dvoje potápky. Oproti MM300 jsou lehké, že o nich ani nevím. A ta lumi....je nej. Rad na ne vzpominam. Vyborne hodinky.
jankoxxx Odesláno 10. června 2014 Nahlásit Odesláno 10. června 2014 dnes som konecne dokoncil remen aj pe mna
Btrokan Odesláno 10. června 2014 Nahlásit Odesláno 10. června 2014 (upraveno) Dnes ma sprevadzaju v praci tieto Certiny DS-2 Upraveno 10. června 2014 uživatelem Btrokan
Ohm-Aztec Odesláno 10. června 2014 Nahlásit Odesláno 10. června 2014 To vypadá, jako by tomu mraku předcházelo: "A-bomb ready! A-bomb deployed!"
filo-boxer Odesláno 10. června 2014 Nahlásit Odesláno 10. června 2014 To vypadá, jako by tomu mraku předcházelo: "A-bomb ready! A-bomb deployed!"A sakra...byl jsem to zkontrolovat na zachode a .......sviti mi hodinky!!!
Petr77 Odesláno 10. června 2014 Nahlásit Odesláno 10. června 2014 Do vcerejska na tahu a dnes se jdu potit s gumkou...
karel hb Odesláno 10. června 2014 Nahlásit Odesláno 10. června 2014 Tak jsem asi dosáhl pomyslné hodinkové nirvány, tedy v rámci mých možností a sjednotil jsem v mých očích "svatou Seiko trojici" a splnil si svů cíl - Sarb 033 + Sumo (modifikace na safír s modrým AR+průhled na strojek+lepší spona) + Sarb 059 Alpinist ( ty na safír a sponu teprve čekají) a jsou zároveň poslední přírůstek. Mám z nich velkou radost a dávám rychlé foto, na sluníčku se to blbě fotí.
Petr77 Odesláno 10. června 2014 Nahlásit Odesláno 10. června 2014 Moc pekne, Karle!!! Koukam, ze jdes k bazenu, otestovat vodotesnost Tak jsem asi dosáhl pomyslné hodinkové nirvány, tedy v rámci mých možností a sjednotil jsem v mých očích "svatou Seiko trojici" a splnil si svů cíl - Sarb 033 + Sumo (modifikace na safír s modrým AR+průhled na strojek+lepší spona) + Sarb 059 Alpinist ( ty na safír a sponu teprve čekají) a jsou zároveň poslední přírůstek. Mám z nich velkou radost a dávám rychlé foto, na sluníčku se to blbě fotí.
Doporučené příspěvky