Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

U Fortisů už jsem to vlepil :), tak ještě jenom pro oko všech přidám můj nový kousek sem ;)

post-35597-0-32058900-1402676679_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Tak ještě jednou plesnivý 382 ze včerejší odpolední šichty v jedný známý pražský cihelně. 

Upraveno uživatelem Cyril
Odesláno

U Fortisů už jsem to vlepil :), tak ještě jenom pro oko všech přidám můj nový kousek sem ;)

Gratuluju. Tyhle jeste spolu s 38mm Cosmonauts se mi asi libi nejvic z cele nabidky Fortis. 

Návštěvník YPO
Odesláno

Ypo, si bůch, na druhou stranu jsou tyhle hoďky trochu medvědí služba zbytku řady KonTiki... Neprávem. Klasické KonTiki v žádném případě nejsou popelka.

popravdě sem vylez z bytu pro něco jinýho ..... to se mi naživo nelíbilo ..... pak mi škubala karta u něčeho jinýho, ale to by mě máma zabila ...... a nakonec to muselo dopadnout tak jak to dopadlo ..... von ti to lolohh někdy převypráví :)

Odesláno

popravdě sem vylez z bytu pro něco jinýho ..... to se mi naživo nelíbilo ..... pak mi škubala karta u něčeho jinýho, ale to by mě máma zabila ...... a nakonec to muselo dopadnout tak jak to dopadlo ..... von ti to lolohh někdy převypráví :)

Myslíš, jak jsi plakal v Koscomu u Grand Seik?

Odesláno

To by me zajimalo co delaji v zacpe ostatni, kdyz si nefoti hodinky..

Asi rozmýšľajú, či nekúpia dajaké hodinky, aby mali čo fotiť :)

Odoslané z iPhone pomocou Tapatalk

Odesláno

spravna pohodicka vo vlaku.. kindle polarky a zapadajuce slnko :)

Inferno... Taky jsem ho nedávno dočet ;)

spravne, je to inferno :)

zajtra ho dorazim a pojdem na girl who played with fire. jednotka bola skvela, tak snad aj dalsie diely z millennium trilogie budu dobre :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...