Návštěvník Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 Pelagos gratuluji, to nebyl dlouhý boj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 Relax Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 Babča a její nové Béčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 Už čtyři dny v kuse. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 Babča a její nové Béčka To je supr fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 Rádo se stalo, jsem rád, že sis pochutnal.Já tedy když u nich zpucuju hamburger, hranolky, salát a těch pár čipsů na úvod, tak funím pořádně. Až budeš mít cestu do Prahy, tak se ozvi předem a vezmu Tě tady na pořádnej burger, ještě lepší (díky housce i masu) než v LBC . Babča a její nové Béčka Dost dobrý . Babča má velmi dobrej vkus . Už čtyři dny v kuse.Pořád mě to k nim táhne a ne a ne se rozhoupat, ale vypadaj parádně ... No jinak já obdivuji každého kdo umí chodit/dělat triky (salta a podobně na laně), takže jedna odpolední . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 Babča a její nové Béčka wristshot roku,bomba,babičku zdravím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 Leze mi to na mozek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 Díky, na minulé stránce jsem ti gratuloval k novému přírůstku.Příští týden asi vytáhnu Certiny.Asi jsem to přehlédl,i tak Ti moc děkuji Víte. Jinak ty Certiny nemají chybu,moc se mi líbí ta jejich luneta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 užívej jich Marceli, jsou supr! :-)Díky Honzo,teď mohu konečně napsat,že jsem na výsost spokojený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 Dneska-vlastně už včera na výletě s prckem a ProTreky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 Leze mi to na mozek. tie UFO su jake fajne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWClover Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 Tak jsem prodal submariner nodate a konečně pořídil Rlx s datumem Sent from my iPhone using Tapatalk Tomkovo náměstí! Kolem poledne jsem taky projížděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 Pořád mě to k nim táhne a ne a ne se rozhoupat, ale vypadaj parádně ...Dík. Armida má do 17.12. na vše 10% slevu! Ovšem u tebe bych to stejně viděl na větší a starší bronzové brášky. Brass 42mm nebudou pro tebe to pravé ořechové.ARMIDA A1 1000m Diver Miyota 9015 BRONZE - CuSn8 bronze case- 45mm case diameter- Lug to lug 50mm- Lug distance 24mm ARMIDA A1 brass 42mm 300m Diver NH35- 42 mm case diameter- Lug to lug 46mm- Lug distance 22mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 Dobré ranko, u nás to vypadá na celodenní tmu, tak se hodí domácí ohýnek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 Dnes nás to postihlo všechny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 Dobré ranko, u nás to vypadá na celodenní tmu, tak se hodí domácí ohýnek..ImageUploadedByTapatalk1416123753.578565.jpg dobré ránko ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 Jeronimo: Díky Jaro. Velikostně máš recht. Asi to takhle pořeším, ale ještě si dám chvilku na čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guca Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 Dnes tyhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky