Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno (upraveno)

Kosmonauti na 1/2 Marathonu, klepaly se mi tak ruce, že jsem nebyl schopen vykloudit alespoň ostrou fotku. Fotka včerejší.

post-33117-0-11095500-1433678434_thumb.jpg

post-33117-0-49814400-1433678525_thumb.jpg

Upraveno uživatelem asel
Návštěvník dabelM
Odesláno

Po obědě jsem skočil na jedno pšeničný

dc035959098da303d5d74d2cdc84f8c4.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Ty jo, ta fotka mohla byt svetlejsi...

Vcera :) Vymyslel jsem totiz, jak na sebe - chvili jsem nosil 42 PO, abych si zvykl na mensi hodinky, a najednou ty bondovky vypadaly velikostne v pohode... Minule jsem si je sice sel zkouset naostro, ale asi proste ten zvyk 44 na ruce byl porad v hlave...tohle byla posledni moznost a VYSLO TO!!! :)

No kdyby tě náhodou napadlo se jich zase za chvíli zbavovat, tak mi hned napiš než je dáš do fóra :D

Jsou úplně parádní, jenom jakási finanční zodpovědnost mi pořád brání se do nich pustit...

Odesláno

No kdyby tě náhodou napadlo se jich zase za chvíli zbavovat, tak mi hned napiš než je dáš do fóra :D

Jsou úplně parádní, jenom jakási finanční zodpovědnost mi pořád brání se do nich pustit...

No, myslim, ze do te doby se tady urcite objevi...jestli teda nemas zajem primo o ty moje ;)

Sent from my iPad using Tapatalk

Odesláno

..po letech jsem našel adekvátní náhradu za volnočasové 5ky nafurt.. :)

Tohle se opravdu povedlo, parada. Ja taham SKX posledni pul rok porad na Nato, ale po tyhle fotce jdu nahodit jubilee.

jedna ze včerejška

Pekne je fotis, zacina me svrbet zapesti, vubec mi to neulehcujes :)

Odesláno (upraveno)

Tohle se opravdu povedlo, parada. Ja taham SKX posledni pul rok porad na Nato, ale po tyhle fotce jdu nahodit jubilee.

Pekne je fotis, zacina me svrbet zapesti, vubec mi to neulehcujes :)

safir a plasticky indexy, lesklej jubilee, to je parada, no..

Super vytuněné SKXka  Bobe. 

Potápky na gumě a užívám si pohodičku na zahradě :)

..díík klucíí..opravdu jsem měl 5ky jakožto hodinky za málo peněz rád, ale tohle je jejich definitivní nástupce(zkousnu i korunku na čtyrech)..

..je neuvěřitelné co ten plastický cifr a ten safír s těma hodinkama udělal..je to jiný level..jiná liga.. :)

post-13651-0-83982000-1433701372_thumb.jpg

Upraveno uživatelem bedja
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...