Liqid Odesláno 13. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2015 Kristian: Dobrý, určitě použitelnější něž tachymetrická, ještě by to chtělo jim zvednout malinko WR, alespoň na 100m Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 13. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2015 Kus železa. Nejsou mi velký ?Jsou, hlavně ten tah je strašně zvětšuje, měl bys ho poslat dál:-) Ale teď vážně, za mě dobrý;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 13. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2015 Pozavodni combo Sent from my iPhone using TapatalkPísek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 13. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2015 tomu se rika pimp my ride.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 13. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2015 .Čoveče něco tomu chybí... :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 13. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2015 Písek?Praha po cestě z Klatov Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 13. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2015 Aha, já myslel, jestli to náhodou nebylo na Miata cupu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edgar_23 Odesláno 13. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2015 Vecerni kava Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 13. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2015 Nepřesedlal...jen jsem rozšířil motopark. A ať to tady neplevelím, tak fotka z Dětského dne.Dětský den a vyhořelé auto? Co se tam sakra dělo? Jinak dnes klasika: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 13. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2015 Není nad uzení v 33 stupních, když všichni ostatní leží v bazenéch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neferirkare Odesláno 13. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2015 Vecerni koupani... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 13. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2015 Jsou, hlavně ten tah je strašně zvětšuje, měl bys ho poslat dál:-) Ale teď vážně, za mě dobrý;-) Dík, to pudou asi dřív gumáci, sem z něho furt hotovej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svasek.michal Odesláno 13. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2015 Odesláno z mého HTC One M9 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 13. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2015 Ve Slezsku je prostě krásně.Druhá s pomníkem Prusko - rakouské války na takovém zapomenutém místě, docela jsem byl překvapen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 13. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2015 Za plného sluníčka a vedra jsme nasedli do vlaku, že jedeme na výlet. Ve výchozím bodě už padaly kroupy a trakaře, tak jsme v pauze mezi bouřkami lupli jedno pivko, vrátili se k vlaku a jeli zase domů. Poučení: Barometru na ProTrekách se dá věřit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.D Odesláno 13. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2015 Dnes došlo i na volnočasovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 13. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2015 To je Maranez ? Ta skvrnitost ciferníku je skutečná nebo nějaký odraz ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 13. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2015 To je Maranez ? Ta skvrnitost ciferníku je skutečná nebo nějaký odraz ? http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/80138-maranez-layan-stone-dial/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 13. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2015 :-) no jo díky, více hledat, méně se ptát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 14. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2015 (upraveno) Se nemůžu domluvit s mletím. Asi špatný tlak. Místo espressa mi to háže nějaké přeextrahované kafe. Asi se něco žene. Upraveno 14. června 2015 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky