Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno (upraveno)

Tak vida, v příspěvku co máte právě na ruce, ukáže někdo fotku dnes v 5.30, jak jede 17.6. v půl osmé z práce, dobře zmotaný :)

Ono možná napoví Sibiřův příspěvek. Není jen jedna časová zóna... A uber plyn. 

Edit: A není nic výjimečnýho, že dá někdo fotku se zpožděním, spíš bych řekl že je to normální. Vyfotím a pak někde v klidu doma zpracuju a postnu.

Je to tak panove. Fotil jsem to po ceste z prace. V metru samozrejme neni signal, takze jsem v klidu dosel domu, dal si veceri, nohy na stul a fotku zpracoval a postnul sem. K tomu vsemu si pripoctete casovy posun +6h a voila, mame najedou 5:30 rano (ChT - casova zona Chronomagu). Pozorny divak si vsimne, ze tu v podstate nemam prispevky dopoledne ChT, protoze jsem v tu dobu v risi snu a fantazie :-)

Add to metro - je tady nacpane porad, samozrejme jenom tim smerem, kterym jedu ja :-) Zalezi taky na lince. Ale kdyz jsem chodil z prace pozde, treba kolem desate nebo jedenacte vecer, tak diky tomu, ze uz to nejezdi tak casto, tak i v tu dobu je nacpane pomerne dost. Je zajimave pozorovat i slozeni cestujicich. Kdyz jedu do prace brzo, mezi 6h a 8h rano, tak je slozeni cestujicich evidentne pracovni trida. 8h - 10h jsou to same bile limecky. Pod 10h uz to je mix vseho mozneho, vcetne turistu :-)

EDIT: Preklep.

Upraveno uživatelem AndyAaron
Odesláno

Me dnes rano vykouzlili usmev na tvari pri ceste do garaze tito dva:-))

To MJ: Kafe ani mufin me nerozptyli, ale ty 46 jsou proste skvele.

Myslim, ze mi bondovky dlouho nevydrzi.

post-20883-0-21978600-1434624669_thumb.jpg

Odesláno

Je to tak panove. Fotil jsem to po ceste z prace. V metru samozrejme neni signal, takze jsem v klidu dosel domu, dal si veceri, nohy na stul a fotku zpracoval a postnul sem. K tomu vsemu si pripoctete casovy posun +6h a voila, mame najedou 5:30 rano (ChT - casova zona Chronomagu). Pozorny divak si vsimne, ze tu v podstate nemam prispevky dopoledne ChT, protoze jsem v tu dobu v risi snu a fantazie :-)

Add to metro - je tady nacpane porad, samozrejme jenom tim smerem, kterym jedu ja :-) Zalezi taky na lince. Ale kdyz jsem chodil z prace pozde, treba kolem desate nebo jedenacte vecer, tak diky tomu, ze uz to nejezdi tak casto, tak i v tu dobu je nacpane pomerne dost. Je zajimave pozorovat i slozeni cestujicich. Kdyz jedu do prace brzo, mezi 6h a 8h rano, tak je slozeni cestujicich evidentne pracovni trida. 8h - 10h jsou to same bile limecky. Pod 10h uz to je mix vseho mozneho, vcetne turistu :-)

EDIT: Preklep.

to víš, kluci si myslí že metro mají jenom v Praze :lol2:

Odesláno

andy je v zone gmt -6 ak sa nemylim....

Myslim, ze NY je GMT -5, oproti CR/SK to je ale -6h.

Jinak ja dnes poprve v US vlakem na ceste do Connecticutu

d7ee6a4eced6e03caa3ccb0b814a0384.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Rovnou z pláže. Dnes jsou už ty wifiny úplně všude. Co tak sleduju kolem,potapky moc nefrci. A to jsou tu převážně DEU a GBR. Rusaky nepočítám,ty většinou ani hodinky nemaj.

post-29195-0-85687300-1434631108_thumb.jpg

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...