siwi Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2015 No ešte že ja nie som vôbec fotograf Len sa mi páčia tvoje fotky ale to bude asi tými Béčkami Mne postačí úplne iPhone 5, náhodou robí skvelé fotky... Inak mám asi 10 ročný Olympus ale ten používam len na ako-také makro Pětkové iPhony tu pár lidí má a fotky z toho lezou vážně hezké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexion Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2015 na cesty som si zobral verne da36tky Na plastovom meshi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2015 Tomtur - spodní řada bomba! Navíc ty SD600 jsou od Nejvyššího a to už je něco! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2015 Dnes na hodech S A nejakej Xindl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blender Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2015 Nuda ve stanu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worm007 Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2015 Nuda ve stanu Se chci taky tak nudit :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2015 Už je mi líp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2015 ..PAM... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2015 moje stare zasoby....image.jpgNádherné hodinky .Ty musí být v kalendáři na příští rok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2015 Konečně chládek a vychlazenej Beskydské škopek... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2015 dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2015 Nádherné hodinky .Ty musí být v kalendáři na příští rok ja myslím, že bych Max mohl vytahnout ještě určitě pár dalších zajimavejch kousků z šuplíku a nabušit nějaké foto do kalendáře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2015 U vody je dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2015 B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2015 A pak že do stejné řeky nevstoupíš..... no a co že to je po sedmé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2015 A pak že do stejné řeky nevstoupíš..... no a co že to je po sedméSteel fish?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romulada Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2015 Dny už se zase krátí, ach jo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2015 Jak to víš? Jasně ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky