McStinger Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 (upraveno) Aj mne sa tu v kúte váľa nejaký telefón. Zapadnutý prachom. Upraveno 8. dubna 2016 uživatelem McStinger
Kalifx Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 Už jsem sice žádný hodinky nikdy kupovat nechtěl, ale Tissotky šly do lázní a představa prázdné ruky mě přece jen trochu zneklidňovala. Tak jsem skočil nahoru ke Kubsonovi...
Bells Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 Konečně se mi naskytla možnost vyzkoušet Crepy a musím říct, že jsou úžasné, skoro bych řekl naprosto dokonalé potápky, nebýt té ukrutné výšky. Co nadělám, další hodinky, které mi prostě nejsou souzené...
Horhe Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 Už jsem sice žádný hodinky nikdy kupovat nechtěl, ale Tissotky šly do lázní a představa prázdné ruky mě přece jen trochu zneklidňovala. Tak jsem skočil nahoru ke Kubsonovi...čus, kde ses toulal? Já Ripley
bandicoot Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 Už jsem sice žádný hodinky nikdy kupovat nechtěl, ale Tissotky šly do lázní a představa prázdné ruky mě přece jen trochu zneklidňovala. Tak jsem skočil nahoru ke Kubsonovi...Tebe jsem neviděl snad sto let...
petik16 Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 páteček, ready to drink...! Hlavne dúfam, sa to nepreženie keďže zajtra od rána zváram rampy na skate súťaž... Keď sa niekto rozseká kôli prasknutému zvaru, budem aspoň vedieť kde a koľko chýb sa "nalialo"...
snake Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 (upraveno) Nic jinyho ted nejak nenosim...jsou fakt dobry Upraveno 8. dubna 2016 uživatelem snake
WRXSTi Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 Dnes pilotní den... moje klasika IWC v popředí + jedna aktuální IWC radost a v pozadí nějaký no-name :-)
Doporučené příspěvky