Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Pozítří to bude 9 let, co jsem objevil tohle zpropadené místo. Je čas to oslavit! Mé první, jediné, opravdové Panerai..., teda krom 6152. Akorát teď budu aspoň půl roku pít jen vodu z kohoutku :)

attachicon.gifIMG_3920.jpg

Gratuluju, tohle jsou Luminory přesně podle mého gusta, jen kdyby to nebyly takový placáky...kolik máš prosím tě vůbec ruku?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podle tý fotky to vypadá v pohodě...přesně těch 185mm mám i já, ale pořád svádím ten vnitřní boj s velikostí. Jednou člověk přičichne pohodlnejm hodinkám a už se mu do takovejch monster nechce. Na druhou stranu to prostě k Pamům tak nějak patří. Měl jsi odzkoušený i jiný velikosti nebo jsi do toho skočil po hlavě?

Odkaz ke komentáři

Poté, co se mé rozhodnutí dva dny měnilo co 5 minut ode zdi ke zdi (pal-nepal-pal-nepal) jsem do toho šel po hlavě. 372 jsem miloval od 2011, co se objevily, tak jsem to bral srdcem, ne rozumem. To se občas musí. A zatím nelituju...Mě se jiné současné Panerai nelíbí a kdybych měl na výběr 422 nebo 372, sahal bych po těchhle. 47mm je pro mně jediný akceptovatelný rozměr u Panerai. Mám doma už několik let takovou podivnou stavbičku "hommage" 6152 se švýcarským Unitasem, vohnusalým cifrem a dobitým plastovým sklem, kterou občas vyvětrám, když jdu sypat slepicím. Včera jsem je vedle sebe vyfotil a ačkoli je mezi nima astronomický cenový rozdíl, jsou jak jednovaječný dvojčata. Akorát teď není důvod je nosit. Tak aspoň že ten zrnův žíněnkovej řemen využiju :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...