Tichus Odesláno 2. května 2018 Nahlásit Odesláno 2. května 2018 Moony nemají chybu,teda až na ten nátah . Když půjdou někdy do pryč,tak jedině kvůli to mu natahování.Suby jsou v trezoru,bondovky mají už pár měsíců nového páníčka.Občas taky trochu obnovuji DEPO ,no . No nekecej To byly jedny z mála modrých bondovek, které se tady ukazovaly, jinak většina černé...
bobi Odesláno 2. května 2018 Nahlásit Odesláno 2. května 2018 No nekecej To byly jedny z mála modrých bondovek, které se tady ukazovaly, jinak většina černé...Njn,je to tak.Občas se mně po těch SMPc (blue) taky zasteskne - yes
Tichus Odesláno 2. května 2018 Nahlásit Odesláno 2. května 2018 To teda nevim, mozna se teda spatne koukam, ale kdyz uz se tady objevi, tak obvykle cerne a pokud modre, tak to jsou jeste stare bondovky. Modra keramika se tady moc neobjevuje, teda momentalne krome patrpoma
Maxel Odesláno 2. května 2018 Nahlásit Odesláno 2. května 2018 Máš recht, sem je nasadil jen na wristshot
kdojinej Odesláno 2. května 2018 Nahlásit Odesláno 2. května 2018 To teda nevim, mozna se teda spatne koukam, ale kdyz uz se tady objevi, tak obvykle cerne a pokud modre, tak to jsou jeste stare bondovky. Modra keramika se tady moc neobjevuje, teda momentalne krome patrpoma Vidíš, já měl zase pocit, že se tu teď nějak dost rozmnožily... patprom, David_B, já.. atd.
Tichus Odesláno 2. května 2018 Nahlásit Odesláno 2. května 2018 Vidíš, já měl zase pocit, že se tu teď nějak dost rozmnožily... patprom, David_B, já.. atd. Ok, tak já kapituluju A abych nebyl úplně OT, tak přihodím wristshot. Sice starší, ale na ruce jsou furt.
clockyclock Odesláno 2. května 2018 Nahlásit Odesláno 2. května 2018 Moc pěknej řemen,ale k těmto by se hodil aligátor.To by byla teprve pecka.Mne se teda libi, jen je tlustej jak na Pamy, bral bych mnohem tenci..
Sphinxx Odesláno 2. května 2018 Nahlásit Odesláno 2. května 2018 Dnes na chvilku hujerky.A koukam spatne datum.Teda Martine, na můj vkus je to datum sakra šejdrem. To je nějaká chyba hodinek nebo se překlápí už od 19:30h?
shewcza Odesláno 2. května 2018 Nahlásit Odesláno 2. května 2018 Jsem rád, že jsem si to rozmyslel. Jsou skvělé.
OndraTce Odesláno 2. května 2018 Nahlásit Odesláno 2. května 2018 Predlženy vikend v Tatrach na teraskeTotální bomby!
Doporučené příspěvky