Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Moony nemají chybu,teda až na ten nátah :) . Když půjdou někdy do pryč,tak jedině kvůli to mu natahování.

Suby jsou v trezoru,bondovky mají už pár měsíců nového páníčka.Občas taky trochu obnovuji DEPO ,no :) .

No nekecej :) To byly jedny z mála modrých bondovek, které se tady ukazovaly, jinak většina černé...

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

No nekecej :) To byly jedny z mála modrých bondovek, které se tady ukazovaly, jinak většina černé...

Njn,je to tak.Občas se mně po těch SMPc (blue) taky zasteskne - yes :smile_anim:

Odesláno

To teda nevim, mozna se teda spatne koukam, ale kdyz uz se tady objevi, tak obvykle cerne a pokud modre, tak to jsou jeste stare bondovky. Modra keramika se tady moc neobjevuje, teda momentalne krome patrpoma :)

Odesláno

To teda nevim, mozna se teda spatne koukam, ale kdyz uz se tady objevi, tak obvykle cerne a pokud modre, tak to jsou jeste stare bondovky. Modra keramika se tady moc neobjevuje, teda momentalne krome patrpoma :)

Vidíš, já měl zase pocit, že se tu teď nějak dost rozmnožily... patprom, David_B, já.. atd. :)

Odesláno

Vidíš, já měl zase pocit, že se tu teď nějak dost rozmnožily... patprom, David_B, já.. atd. :)

Ok, tak já kapituluju :) A abych nebyl úplně OT, tak přihodím wristshot. Sice starší, ale na ruce jsou furt.

post-36020-0-70523200-1525259904_thumb.jpg

Odesláno

Dnes na chvilku hujerky.

A koukam spatne datum.

Teda Martine, na můj vkus je to datum sakra šejdrem. To je nějaká chyba hodinek nebo se překlápí už od 19:30h?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...