Jaro Uš Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 Hodináři ...To mě hodně baví. Jak ty hodinky divný přesně tim způsobem, že se mi líběj, tak ten vtípek, kterej hezky bourá ten dojem luxusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 Uz dlouho jsem chtel bronzovky.Ale vsechny byly bud velky, nebo hnusny, nebo drahy.Vetsinou vsechno dohromady Dlouho byl muj favorit bronzovej Eternackej KONTIKI, ale nakonec to nedopadlo.Bronzovy Orisky taky super, ale ta cena za obycejnou ETU 2824 je mazec.No a dnes jsem se dockal. Dlouho trvalo zahajeni vyroby. Ted dorazily.Skvele zabalene, bohate prislusenstvi, moc fajn komunikace s klukem, co tomu (asi) sefuje.Uprimne - provedeni je skvele, kdyby staly 5 krat tolik, porad by to byl skvelej kauf.Nabizelo se nejakych sest ci sedm standardnich provedeni (ruzne kombinace barev rucek, napisu, ciferniku).Mne je slozili nepatrne jinak.Mam napsat nejakou kratkou recenzi? Rozhodne napis! Co je to za bronz? Neni ani moc "oranzovej" ;-) Na SEWu: Mas tu fotku uplne rozmazanou :-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 bohuzel na D1..:/ Pozitivni je ale smer, kterym jsem nabral.. To jest domu;) Zitra snad SEW, jen nevim, jestli vzit Vomegy nebo Orisky .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ARMAN Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 Stále Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 (upraveno) 323 GT: Tak to gratuluju, vybral sis ze standardních kombinací? Já tam nechtěl mít nic modrého, takže jsem dal jinou vteřinovku a minutovou ručku jsem vybral ne krémovou, ale zářivě oranžovou. Sice jsem váhal nad temně modrým ciferníkem, který by mi evokoval moře, ale nakonec jsem vzal černej. Kuncák7: Zkusím něco napsat přes víkend Topkan: Píšou marine grade CuSn8. Fotil jsem to v rychlosti mobilem hned po vybalení, v reálu je to oranžové více. Vůbec nechápu, že to za ty peníze někdo dokáže vyrobit, i to balení je super (2 řemeny ve velmi dobré kvalitě, vystěžejkovač, hadříky, náhradní stěžejky, plastovej kufřík, ...). Upraveno 19. října 2018 uživatelem NIGHTinGALE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 speedy a oris bomba, ja po x letech quartz :-) Jsem z bich paff, vůbec nevypadají na skoro 30 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323GT Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 323 GT: Tak to gratuluju, vybral sis ze standardních kombinací?Ja moc na barvicky nejsem, takze bila minutovka a vterinovka bez barvy. Pouze jsem, presne jak ty, vahal nad modrym cifrem evokujicim morskou hlubinu. Ale nakonec jsem se rozhodl pro cerny. Tesim se na ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 za chvíli přistaneme ve víkendově Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 Podzimní cesta z obchodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 Podzim trvá: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 Alpinisty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 Mas tu fotku uplne rozmazanou :-P ) To mě hodně baví. Jak ty hodinky divný přesně tim způsobem, že se mi líběj, tak ten vtípek, kterej hezky bourá ten dojem luxusu.Díky. ----------------- Asi to nejdražší, co jsem měl kdy pevně připnuto na ruce: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 ) Díky.-----------------Asi to nejdražší, co jsem měl kdy pevně připnuto na ruce:Do košile jak dělaný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 moony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foldes Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 Patecek na vysocine:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 takhlenebo takhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 Expy v Kataru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 Jedna z dnešní krásné odpolední procházky. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 .. a pendluju mezi Pankracem a Borama v Plzni To se divím, vždyť tam všude píšete, že za nic neručíte :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky