Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

50 odstínů modré :)

A vždy mě znovu překvapí, jak je na nich vidět, kolik je hodin. U žádných že svých hodinek jsem s tím neměl problém, ale z těchto ten čas vyloženě svítí.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Jsou krásné, gratulace. Já zase Seika

No Tvoje GS potápky mi taky leží v hlavě už dlouho. Jen jsem teď hledal něco menšího, ale jinak jsou na seznamu.

Tím, že jsi je pořídil právě Ty a budou se tu vyskytovat Tvoje super fotky, se to jen utvrdí :)

Odesláno

Příprava na dnešní sraz.

Nějak nemám náladu, ale zas bych rád pár lidí viděl (klasická chrono deprese).

Nedávno jsem zkoušel černé expy a na rozdíl od černého lesku subů mi nějak všeobecně nesluší šedá barva ciferníčku a bohužel ani tato matně antracitová. Jinak ta fotka nevypadá jako dovolenková a přesto je GMT na jiném čase

Odesláno (upraveno)

Nedávno jsem zkoušel černé expy a na rozdíl od černého lesku subů mi nějak všeobecně nesluší šedá barva ciferníčku a bohužel ani tato matně antracitová. Jinak ta fotka nevypadá jako dovolenková a přesto je GMT na jiném čase

GRRRRRR, ano, přiznávám, neumím to nastavit. Ač se mi GMT fičurka moc líbí, nepronikl jsem do jejího taje nastavení. :cheers:

Michale, rád tě zas někdy uvidím, ty nové přírustky samozřejmě též.

Upraveno uživatelem kuncák7
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...