Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

Tyjo, já se fakt snažím mít ty jedny definitivní.

Na tohle zatím neaspiruju, nějak si to neumím představit. Jako bych měl mít jedny boty)))

Odesláno

Tak jsem se trochu pochlapil a pořídil tyhle hodinky s koulema, vlastně s bublinou. :)

Vypadají dobře.

Těším se na další fotky.

Odesláno (upraveno)

to Radik  ?.vrátil jsem se k původní první generaci, ano ty mají původní ocelové dýnko s koníkem... :) jinak ty tvé jsem měl také...vadila mi ale ta výška...jinak jsou good :)

Upraveno uživatelem rekib1
Odesláno

to Radik  ?.vrátil jsem se k původní první generaci, ano ty mají původní ocelové dýnko s koníkem... :) jinak ty tvé jsem měl také...vadila mi ale ta výška...jinak jsou good :)

Když to tak srovnávám, mně u tý starší generace vadí silnější světlej vnitřní kroužek u lunety. Zato ale bych zase bral plný dýnko s koníkem :)

Odesláno

ano tritium, je to model DeepQuest

Jj díky už jsem je našel, jen mě teda překvapilo to barevné tritium. Teda ze je tam tolik barev. Mohu požádat o ?noční? foto

Odesláno

Jj díky už jsem je našel, jen mě teda překvapilo to barevné tritium. Teda ze je tam tolik barev. Mohu požádat o ?noční? foto

i kvůli tomu se mi dostaly na ruku ;-) Ball se v tritiu vyžívá

tady by nějaká fotka měla být..

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/122801-jaké-ball-máte-právě-na-ruce/?p=2256326

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...