Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

Včera jsem se byl mrknout v Rolex krámě a tak smutno mi dlouho nebylo...tak si dnes ladím náladu s yachtama ;)

V Rolexu jenom skvěle reagují na aktuální poptávku trhu před Vánoci, aneb nejčastější rozhovor v Prosinci.

- Co chceš letos k Vánocům?

- Nic, všechno už mám.

- Ok.

Odesláno

V Rolexu jenom skvěle reagují na aktuální poptávku trhu před Vánoci, aneb nejčastější rozhovor v Prosinci.

- Co chceš letos k Vánocům?

- Nic, všechno už mám.

- Ok.

Si tam byl taky ne? :)

Jinak to bylo fakt smutný...když jsem řekl sportovní-hned mě zarazil a řekl že nemusím pokračovat...když jsem zmínil dj41-to stejný...ale co mě zarazilo úplně-kdyz jsem chtěl omrknout dj36 - nebyl ani kus, prostě nic...stejně tak už ani op39...

Takže vlastně krásná prodejna,ale úplně prázdná....

Odesláno (upraveno)

Nevím kde jsi byl, ale na Vaclavaku DJ36 normálně mají, stejně jako OP 39

Upraveno uživatelem Dokusan
Odesláno

Si tam byl taky ne? :)

Jinak to bylo fakt smutný...když jsem řekl sportovní-hned mě zarazil a řekl že nemusím pokračovat...když jsem zmínil dj41-to stejný...ale co mě zarazilo úplně-kdyz jsem chtěl omrknout dj36 - nebyl ani kus, prostě nic...stejně tak už ani op39...

Takže vlastně krásná prodejna,ale úplně prázdná....

Byl jsem v úplných třech měsících v několika prodejnách (Bucherer, prodejny v Ženevě, Pařížská) a všude je to stejný. Z Pařížský mám stejnej zážitek, při dotazu na sportovní modely ze sebe vysoukal něco jako že mám štěstí a zrovna mají jedny dvojkový Yachty. Byla se mnou i žena a jenom nechápavě kroutila hlavou.

Odesláno

rači bych tam viděl plný dýnko s koníkem...

No jo no vývoj nezastavíš, navíc na druhou stranu by bylo škoda schovávat tak hezké strojovny... najít kompromis nejde :)

Odesláno (upraveno)

Fajn kompromis by byl, kdyby šlo plné oficiálně dokoupit.

Dobrej nápad, nechť si každý vybere ;)

Upraveno uživatelem rekib1
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...