sibirnaya Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2020 Na vikend potrebuju vodotesny, kdyz budou tat ty ledovce..
Kristian.nov Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2020 Neskutečná pecka....co se týče zpracování a funkci. První den na ruce.Spokojenost? Poreferuj víc, kamarád o nich furt uvažuje a já mu je vymlouvam, že sou to vyhozený prachy...
dlubix Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2020 Spokojenost? Poreferuj víc, kamarád o nich furt uvažuje a já mu je vymlouvam, že sou to vyhozený prachy... A máš pravdu. Fenix 6 víc muziky za lepší peníz...
kuncák7 Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Odesláno 1. února 2020 Včerejší noční výlet do Mostu a já jsem na léto připraven :-))
tikzot Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Odesláno 1. února 2020 Martine, ty jsi normalne chronomaster! To uz je obscese u Tebe;-)))
laskajefajn Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Odesláno 1. února 2020 Spokojenost? Poreferuj víc, kamarád o nich furt uvažuje a já mu je vymlouvam, že sou to vyhozený prachy... Zatím je mám ve fázi zkoušení a poznávání ale srovnávat s Fenixama si myslím absolutně nedaji.Už vzhledově ty Fenixy vypadaji jako "dětské hodinky"Záleží na co je skutečně potřebuje,zdá chodí po horách nebo na sport,maji všeobecné uplatnění a daji se vzit i k obleku na jednání nebo na ples.Mám origo kožený řemínek, pak sportovní modrý a černý - vše originál.
honza71 Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Odesláno 1. února 2020 ..... a daji se vzit i k obleku na jednání nebo na ples..... Ale jo, kazdyho vec.
Vit Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Odesláno 1. února 2020 Včerejší noční výlet do Mostu a já jsem na léto připraven :-))To máš od Luďana nebo od Čočkina?
Kristian.nov Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Odesláno 1. února 2020 Zatím je mám ve fázi zkoušení a poznávání ale srovnávat s Fenixama si myslím absolutně nedaji.Už vzhledově ty Fenixy vypadaji jako "dětské hodinky"Záleží na co je skutečně potřebuje,zdá chodí po horách nebo na sport,maji všeobecné uplatnění a daji se vzit i k obleku na jednání nebo na ples.Mám origo kožený řemínek, pak sportovní modrý a černý - vše originál. Chce je hlavně na běhání a občas běžné nošení. V obleku nechodí... Prostě i Fénixy jsou pro něj zbytečný, ale když nutně potřebuje utratit prachy:-D Co baterka? Jaká je reálná výdrž?
laskajefajn Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Odesláno 1. února 2020 Kristian: ja je dokázal vymlátit behem 24 hodin na 16% baterie ale znamý co je má tak real výdrž bez zapnute navigace 10 dni. Ofic.stranky uvadi 12 dni.Trochu se peru s ovladanim ale snad vyhraju...Jinak na behani je přimo Marq Atlethe za 38 tisic tušim.
carpaccio Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Odesláno 1. února 2020 Ale jo, kazdyho vec. Tyvole... A já musel vyslechnout takovou filipiku, když jsem jen připustil, že by mě mohlo neurazit, že si někdo vezme Suby k odpolednímu obleku, jak kdybys byl kříženec dědice trůnu a Gutha - Jarkovského.Taky stárneš...
AndyAaron Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Odesláno 1. února 2020 Tady se musim Honzy zastat, ale tvrdit, ze takovehle velke smart woce/sport tester je k obleku cajk, tak to je kravina. To, ze to tak spousta lidi nosi je jina vec. Stejne tak oblek a tenisky. Spousta lidi to nosi, ale furt to vypada blbe...
Doporučené příspěvky