kubson Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2010 vidím že se tu množí fotky hodinek s volantem, tak taky jednu přidám... tuňáci SBBN007 jako skoro vždy
marosh Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2010 Kubo, ta Tvoje Dočka má pěrunsko malý volantek... Amerika je amerika, to je marné.
spiderer Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2010 Tuten zazrak a Navi jdu ted odvezt na servis
Návštěvník SukHoi Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 dnes jsem měl krátce na ruce tohle - dobrej budík
verta Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 koukám si tak do klína co že mi to dnes k džínám zdobí ruku 1
XXXfazerXXX Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 koukám si tak do klína co že mi to dnes k džínám zdobí ruku baba a z Varu?Je toto mozne?Ale spis to bude nakej trandak po pedikure,co si z nas dela p...l
bandicoot Odesláno 1. května 2010 Nahlásit Odesláno 1. května 2010 (upraveno) Jdu s kůží na trh tak jako každý večer... mám na ruce Timex Expedition s divočákem na velcrostrapu (původní zelený odešel do věčných lovišť)... ...ideální hodinky do postele a na posed - hodinky nosím každou noc (abych mohl dětem nadávat "sakra, co mě budíte ve tři ráno" Mají na kontě i pěkné myslivecké zážitky. Indiglo svítí jak reklamní baterka (tzn. asi metr), tj. jsou vidět obrysy předmětů na zemi a přede mnou (ideální pomůcka jak při noční cestě na záchod nešlápnout na lego nebo pod posedem najít upadlou baterku). Délka luminiscence překonává vše, co jsem kdy měl i ve stokrát dražších vodách, takže na běžný kouknutí není indiglo ani třeba, to je fakt spíš baterka... Nevím kolik let je mám, nevím kolikrát za noc používám indiglo, ale baterii mají furt tu původní. Upraveno 1. května 2010 uživatelem bandicoot
verta Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Odesláno 3. května 2010 baba a z Varu?Je toto mozne?Ale spis to bude nakej trandak po pedikure,co si z nas dela p...l¨ fazer nezlob mě !
Diamondking Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Odesláno 3. května 2010 ¨ fazer nezlob mě ! ...špatně..jsi měla napsat "fazer , nese* mě!!!!!!!"
Doporučené příspěvky